Necronomicon - Leprechaun

Дмитрий Норабо
В небольшом городке,где-то в Ирландии,один из читателей "Некрономикона" решил призвать духа Banibo и спросить его о сокровищах.У него была какая-то неизвестная версия этой книги и он надеялся на успех.Он сделал все как написано в рукописи и провёл ритуал призыва,но ему никто не явился.Он и не надеялся на успех,потому что не верил в существование этих духов.После ритуала он начал проклинать эту книгу и всех этих несуществующих,как ему казалось, духов и часто общался об этом с друзьями и т.д.Но не все было так просто.Через несколько дней ему во сне явился Banibo и сказал чтобы он поуважительнее относился к духам и что если ему нужно сокровище,то он скажет ему где лежит горшок с золотом.Оно лежало на конце радуги в лесу неподалёку,в этом месте появляется одна и та же радуга много раз из за за особенности местности.Дух предупредил его что это золото принадлежит лепрекону и что если он его украдет – то у него начнутся настоящие проблемы.На утро после осознанного сна,наш герой проснулся и решил чисто ради интереса посмотреть,есть ли в том месте,о котором говорил дух,золото или нет.Он пошел искать тайник о котором говорил дух и через несколько часов нашёл его.Золота было много и мужчина похитил его.Он забыл о лепреконе,потому что не поверил в его существование.Но лепрекон существовал.Он появился в средневековье со старого проклятого кладбища,на котором хоронили одержимых и ведьм.Этот гном пробирался в жилища людям,убивал их и забирал у них золотые монеты,которые они хотели отнести в церковь в качестве пожертвования.Этот ужасный полурослик жил в небольшом подземном жилище и защищал своё золото.Когда он почувствовал что его золото кто-то похитил,то сразу начал действовать.Когда мужчина вернулся домой,то начал мечтать о продаже золотых монет.Каждый раз когда он думал о горшочке с золотом и трогал монеты ,возле него появлялся дух лепрекона и говорил:”Это моё золото!”.Мужчина начал паниковать и понял что лепрекон тоже существует,но было уже поздно!Дух начал появляться все чаще и чаще и говорил что никогда не отдаст его ему.Когда наш герой побежал наверх,чтобы посмотреть на горшок с золотом,то увидел что возле него стоит лепрекон с ножём.Он набросился на него и убил его.После этого он отнёс золото на место и вернулся в своё жилище.


In english:
In the small town, somewhere in Ireland, one of readers of Necronomicon decided to call spirit of Banibo and to ask it about treasures. It had some unknown version of this book and he hoped for success. He made all as it is written to manuscripts and held an appeal ritual, but to it nobody was. He also did not hope for success because did not believe in existence of these spirits. After the ritual he began to damn this book and all these nonexistent as it seemed to it, spirits and often communicated about it with friends, etc. But not all was so simple. In several days to it in a dream Banibo was and told that it treated spirits more validly and that if it needs a treasure, then he will tell it where the pot with gold lies. It lay on the end of a rainbow in the forest nearby, in this place the same rainbow many times because of for features of the area appears. The spirit warned him that this gold belongs to a leprechaun and that if he steals it – that it will begin the real problems. For the morning after a conscious dream, our hero woke up and decided to look just for interest whether is in that place about which told spirit, gold or not. He went to look for a hiding place about which he told spirit and in several hours found it. There was a lot of gold and the man stole it. He forgot about the leprechaun because he did not believe in its existence. But leprechaun existed. It appeared in the Middle Ages from the old damned cemetery at which buried obsessed and witches. This gnome made the way to dwellings to people, killed them and took away from them gold coins which they wanted to carry in church as donation. This awful halfling lived in the small underground dwelling and protected the gold. When he felt that someone stole its gold, at once he began to act. When the man came back home, began to dream of sale of gold coins. Every time when he thought of a pot with gold and touched coins, near it there was a spirit of a leprechaun and said:" This my gold!". The man began to panic and understood what leprechaun exists too, but was already late! The spirit began to appear in increasing frequency and said that it will never give it to it. When our hero ran upward to look at a pot with gold, saw that he near it costs leprechaun with knife. It snatched on it and killed him. After that it carried gold into place and returned to the dwelling.