Стаття яка не знадобилася

Юрий Бондарь
 Обери повну свободу прийняття рішень  протягом 25-ти хвилин за допомогою Lenovo IdeaTab Miix 2 + Doc і мережі «Телефон» економлячи на тому до 300 гривень!
        20-25 хвилин, приблизно стільки  в середньому займає  передпродажне налаштування і оформлення продажу товару в салонах цифрової техніки «Телефон», і приблизно такою буде ваша економія ,якшо ви придбаєте цей зайвий шматочок, своєї без перебільшення свободи саме в «Телефоні» .
 

    Живучи в епоху інформаційних технологій, ми всі тим не менш, як і раніше стикаємось із необхідністю витрат певного часу для здобуття  потрібної  нам інформації. Починаючи від того який обрати магазин для щотижневих закупівель і закінчуючи пошуком вигідних бізнес-пропозицій або варіантів відпочинку. Зрозуміло що інтернет і безліч гаджетів виконуючих функції інтернет-терміналів(комп"ютери, ноутбуки, смартфони, тощо) дозволили докорінно  змінити якість життя в цьому плані, пришвидшивши пошук і опрацювання необхідної інформації в десятки разів. Але, як це не дивно дуже часто, навіть у випадку коли в нас є доступ до всесвітньої мережі свобода отримання інформації,  яка ,як відомо, допомогає знаходити правильні рішення не є повною. Комп"ютера, може не статися під рукою,  ноутбук, в самий найнеобхідніший момент може зрадити, його відносно слабка батарея, в смартфона,з його порівняно невеличким екраном може закінчитись інтернет- трафік, або слабкий модуль Wi-Fi не дозволятиме приєднатися до мережі інакше ніж сидячи на найтоншій гілляці найближчого дерева-варіантів за яких в вашому житті може не трапитись необхідна інформація безліч, але зарадити тому можна лише в єдиний спосіб-придбати планшет.
        Сьогодні ми поговоримо про флагмана лінійки планшетів Lenovo- IdeaTab Miix 2 + Doc.
Отож ми з вами, як люди яких не обходить  жорстка прив"язка до конкретної точки доступу в мережу, постійно живучи своїм життям , перебуваючи у постійному русі(бо життя то власне і є рух) бажаємо тим не менше лишатися в самій густині інформаційних потоків і обираємо вищеназваний  IdeaTab Miix 2. Шо це нам дає?
     Гаджет, який ми сьогодні роздивимось, понюхаємо і помацаємо найбільше відповідає всім вимогам шо ми їх озвучили вище. І відбувається то завдяки процесорові з доволі непоганою обчислюючою спроможністю, передвстановленій операційній системі  Windows 8 шо йде разом із пакетом Office Home and Student 2013 , наявності протоколів Wi-Fi 802.11b/g/n ,а також Bluetooth , док-станції у вигляді від"ємної клавіатури, портів USB та мікроSD/ SDHC. Ну і зрозуміло шо жоден з таких пристроїв не обходиться без фото(відео)камери. Зокрема в нашому випадку їх дві-основна і фронтальна. Тож розглянемо все докладніше.
 
  І розпочнемо власне не з технічних характеристик а з можливостей, які ці характеристики забезпечують.
 
 Отож, процесор Intel Atom Z3740 одною з найсучасніших моделей створених на платформі Atom, яка як відомо, з самого початку створювалася під пристрої типу нетбуків і трохи згодом планшетів. Пристроїв за задумом не дуже потужних, але мінімально здатних задовільнити потреби користувача у застосуванні офісно-нотаткових програм, менше або більше зручного інтернет- серфінгу, ігор і мінімалістичних графічних редакторів типу Paint, тощо. Модель же ж Z3740 за  своєю продуктивністю майже наздогнала процесорні системи шо розроблялися для найбюджетніших версій так званих мобільних платформ 2010 року випуску.

 Тож за своїми апаратними можливостями наш IdeaTab Miix 2 впритул наближається до ноутбуків(а за використання висувної клавіатури фактично ним і є). «Залізо» дозволяє цілком вільно застосовувати офісні програми найновіших версій, цілком задовільно передивлятись відео, зокрема з інтернету, прослуховувати аудіо та передивлятись графічні файли.
   2 гігабайти оперативної пам"яті  безпроблемно дозволяють бути приладові в стані вирішення відразу декількох завдань і ви абсолютно спокійно можете, наприклад будучі в незнайомому для себе місці, тримати відкритою мапу, читаючи про неї у путівникові, відкритому знову ж таки в електронному вигляді, повідомляючи про те своїм друзям в різноманітних інтернет-мессенджерах і фільмуючи краєвиди камерою з розподільною здатністю у 5 мегапікселів. Зручності у користуванні додає і те шо відразу, «з коробки», наш Lenovo має встановлену операційну систему Windows 8, яка доопрацьована програмістами Microsoft таким чином шоб споживала якомога менше ресурсів агрегату з одного боку і в той же час була придатною для використання на техніці і з сенсорним керуванням і з класичним інтерфейсом одночасно. Треба наголосити на цьому важливому для багатьох серйозних користувачів моменті:навички отриманні при роботі в середовищі Windows саме стануть у нагоді при користуванні нашим IdeaTab Miix 2. Тобто позбавившись тяжкої часом «задумливості» геть не мобільного за визначенням комп"ютера ви тим не менш не позбавляєтесь, в принципі, навичок роботи на новому для вас пристрої. Наявність «інтуїтивно знайомого» софту не обмежується лише «системою». Продовжує цю добірку пакет Office Home and Student 2013. Передостання на данний момент версія старого доброго MS Office шо добре зарекомендував себе протягом багатьох останніх років. До «офісу» у данному рівні комплектації входять :
Microsoft Office Word 2013, Office Excel 2013, PowerPoint 2013 і OneNote 2013 в ,яких додано цілий ряд нових можливостей. Зокрема у Office Word 2013 з"явилася можливість відкривати і редагувати PDF-файли ,  у Excel додалися можливості для більш складних інженерно-наукових обчислень, PowerPoint став працювати з більшою кількістю відео-  та аудіо форматів. За допомогою  OneNote 2013  з"явилася можливість зберігати свої документи в інтернеті ,для чого,кожен власник ліцензійного  Office Home and Student 2013 (а це саме ви і є!) отримує  7 гігабайт місця на фірмовому порталі SkyDrive із усією сукупною підтримкою.Стало можливим писати нотатки від руки, які розпізнавальна програма відразу перекодовує в друкований шрифт.  Закінчуючи тему софту який додається до гаджету треба зауважити шо без захисту від вірусів він теж не залишиться-на доданок до «системи» і «офісу»  ще йде й антивірус McAfee. І це лише частина можливостей які ви купуєте разом з Lenovo- IdeaTab Miix 2 + Doc!
  Отже, тепер, два самих головних аспекти  що дозволяють планшету бути автономним і безперервно постачати свого власника інформацією і які вкупі з компактністю надають планшетові повні переваги над своїми електронно-обчислювальними конкурентами: інтернет-інтерфейс і час безперервної роботи.
  Розпочнемо з вебу. В апараті, який ми оглядаємо можливості бути он-лайн реалізуються через наявність Wi-Fi 802.11b/g/n-модуля. Шо за умов, коли інтернет транслювання, зокрема безкоштовне, або умовно безкоштовне-в Чернівцях принаймні можно назвати зо декілька десятків  таких точок, так от це означає,що власник IdeaTab Miix 2 набуває фактично необмеженого доступу в мережу.Тобто обмеженного, але терміном у 6-7 годин, якшо використовувати апарат максимально інтенсивно.
І  от власне тут треба зазначити, шо ефективний час використання ноутбука складає 1.5-2 години. Нетбука 3-4.5 години. Телефона, екран якого не є ідеальним засобом для довготривалого перегляду фото, відео, а тим більше для роботи-коливається в дуже широких межах і може складати і 20 годин і 2 години. Отож планшет з огляду на співвідношення працездатність/зручність, є найбільш збалансованим пристроєм з виконання більшості завдань які ми зазвичай покладаємо на цифрову техніку. І саме наш Lenovo ідеально підпадає під визначення апарата шо допомогає здобути інформаційну незалежність, відповідая наступним критеріям зручності:
• зручність транспортування
                (вага самого планшета 616 г, клавіатура 432 г;
                розміри: планшет 26,2 x 17,3 x 1,02 см, докінг
                26,2 х 18,3 х 0,8 см);
• зручність користування інтерфейсом
(інтуїтивно зрозуміле користування гаджетом в середовищі Windows, де часом спрацьовують навичкі набуті при роботі з попередніми версіями «системи»)
• Не треба бити собі голову над тим де роздобути «офісне» і антивірусне програмне забезпечення-воно «з коробки» присутне на пристрої.

• Можливість використання повної клавіатури
• Можливість працювати/розважатися протягом 6-8 годин.
Ще у апарата є прекрасна док-станція, шо одночасно виконує функції клавіатури і динаміка низьких частот,  два порта USB і один мікро-USB слот для мікроSD/ SDHC карт пам"яті, планшет дозволяє з"єднуватись з другою технікою за допомогою Bluetooth-модуля, є  непогана основна 5-ти мегапіксельна камера і фронтальна 2-х мегапіксельна для відеодзвонків .Є й ігри від від виробника. Але головне в цьому те шо все це можна взяти із собою будь-куди і насолоджуватись тим без жодних обмежень. Головне не забувати своєчасно встромляти штепсель в  розетку.