Тайiна таiн

Луцор Верас
                Таїна таїн 

                Creche (галл.) - Дитячі ясла. Ясла є на небі. Praesepe (лат.) - Ясла, годівниця для худоби. Ясла - тринадцяте сузір'я. Воно знаходиться в пустельному місці зоряного неба. Стародавні астрономи не стали його вводити в Зодіак окремим сузір'ям, оскільки воно невелике, тому ввели в сузір'я Рака.

                Зодіак був створений на початку Нової Ери. Більш 2000 років минуло з тих пір. Зодіак прив'язаний до Тропіку. Тропік щодо всіх небесних утворень рухається в ретроградному (зворотному) напрямку. Наприклад, Місяць і Сонце рухаються по небосхилу зі сходу на захід, та насправді вони відносно небесних тіл рухаються з заходу на схід. Саме з цієї причини в деяких країнах прийнято писати листи справа наліво. За минулі дві тисячі років з тої пори, як був сформований Зодіак, він перемістився щодо зірок на 30 градусів, і в даний час Зодіак Льва насправді є сузір'ям Рака. Тому всі сучасні гороскопи - брехня.

                Протягом доби східний горизонт (асцендент) перетинають всі висхідні зірки сузір'їв Зодіаку, тому щодня народжуються представники всіх знаків Зодіаку, в залежності від місця народження на земній поверхні і часу народження з точністю до хвилини. Приміром, людину яка народився 29 липня о 17-й годині 23 хвилини, творці сучасних гороскопів вважатимуть Левом, але насправді ця людина буде Козерогом, бо в момент його народження лінію висхідного горизонту перетинало сузір'я Козеріг.

                Ясла мають форму латинської літери Y. Центр сузір'я Ясла знаходиться в місці перетину ліній літери - це кулясте скупчення М44, епсилон Рака, положення - 5 градусів 24 хвилини Лева (астрономічні дані на 2000 рік). На кінцях літери знаходяться зірки: Ослиця, Північне Осля і Південне Осля. Ослиця знаходиться біля нижнього краю Літери, а Ослята - на верхніх кінцях літери. Сузір'я Ясла має надзвичайно важливе езотеричне значення для всього людства, тому інформація про цю езотерику гранично засекречена. Людині, що зважилася оприлюднити цю таємницю, щонайменше, загрожує смерть.

                Психофізичний вплив Ясел на розвиток Людства, як цілісної сутності і дуже важливою для Істини, гранично засекречено і про нього йдеться в найдавніших прогнозах, але написано так, щоб інформацію цю могли правильно розуміти тільки люди, посвячені в таємниці Істини.
Правильно зрозуміти езотерику Ясел неможливо без знань астрономії.
Найдавніші джерела повідомляють (в смисловому значенні цю інформацію я передаю гранично точно і ясно, без спотворень):
                а) Прийде на Землю Спаситель Людства (не месія, бо: mesa (галл.) - стіл; messe (галл.) - урожай; месія - жнець, збирач врожаю);
                б) Зачатий Він буде Непорочною Дівою в Хлібному Будинку;
                в) Народиться Він в Яслах біля Ослиці і в'їде в світ цей на молодому віслюку;
                г) І буде Він розп'ятий на Хресті.

                Розшифруємо пророцтво:
                а) Зачатий Він буде Непорочною Дівою в Хлібному Домі:

                Непорочна Діва - сузір'я Діва, яке ні за яких обставин порочним бути не може. На найдавніших зображеннях Небесна Діва в одній руці тримає колосок пшениці, а в іншій - терези, на яких Вона «зважує» слова і справи кожної людини. Місце «хлібного дому» там, де знаходиться рука Небесної Діви з колоском пшениці. Але ж це і територія Землі!!!
Галльські племена Небесну Діву називали іменем Дана. Дана - зірка сузір'я Діви; латинська назва цієї зірки: Spica (Колосок Пшениці). У прямій проекції: Сонце-зірка Дана, знаходиться центр Всесвіту, який в понятті корінних європейських народів вважався Будинком Бога.

                Зірка Spica, вона ж Дана: положення - 24 градусів, 32 хвилини Терезів. Щорічно, 17 жовтня висхідне Сонце перетинає лінію горизонту одночасно із зіркою Дана. Починаючи з 2072 року ранкове висхідне Сонце одночасно із зіркою Дана перетинатиме лінію горизонту 18 жовтня, бо кожні 72 роки Зодіак щодо сузір'їв переміщається на один градус (на один календарний день) в ретроградному напрямку.


                в) Народиться Він в Яслах біля Ослиці і в'їде в світ цей на молодому віслюку:

                Творці легенди про псевдохристоса (Новий Завіт) не знали астрономії, тому правильно зрозуміти найдавніші передбачення вони не могли, і тому їм доводилося придумувати і «клеїти» те, що не клеїлося.


                Євангеліє від Матвія, глава 21:
                А коли вони наблизились до Єрусалиму, і прийшли до Вітфагії, до гори Оливної, тоді Ісус послав двох учнів,
                2. Сказавши їм: Ідіть у село, яке перед вами; і негайно знайдіть ослицю прив'язану та з нею осля; відв'язавши Мені приведіть
                3. І якщо хтось скаже вам що-небудь, відповідайте, що їх потребує Господь, і негайно пошле їх.
                4. А це сталось, щоб збулося сказане пророком, який говорить:
                5. «Скажіть доньці Сіоновій: Ось Цар твій до тебе гряде лагідний, сидячи на ослиці і молодому віслюкові, сину ослиці.
(Сидіти одночасно на двох тваринах неможливо?! Л.В.).


                Євангеліє від Марка: глава 11:

                Коли наблизились до Єрусалиму, до Вітфагії й Віфанії, на Оливній горі, тоді Він посилає двох учнів Своїх
                2. І каже їм: Ідіть у село, яке перед вами; входячи в нього знайдете зараз прив'язане осля, на якого ніхто з людей не сідав; відв'язавши його, і приведіть
                3. І якщо хтось скаже вам: «що ви це робите?», Відповідайте, що Господь потребує його; і відішле його сюди.
                4. Вони пішли, і знайшли те осля, що прив'язане коло воріт на вулиці, і відв'язали його,


                Євангеліє від Луки, глава 19:

                29. І коли наблизилися до Віффагніі й Віфанії, на горі, що зветься Оливною, Він двох учнів послав,
                30. Сказавши: Ідіть у село; ввійшовши до нього, знайдете прив'язане осля, на якого ніхто з людей ніколи не сідав; відв'язавши його, приведіте


                Євангеліє від Іоанна, глава 12:

                14. Ісус же, нашед осля, сів на нього, як написано:

                15. «Не бійся, дочко Сіонська! Ото Цар твій їде, сидячи на молодому віслюку».


                Якщо 17 жовтня (у другій половині минулого століття і в першій половині нинішнього) жінка буде запліднена дитиною чоловічої статі, то коли дитина народиться? Давайте підрахуємо. Астрологи середнім терміном довготи вагітності вважають 279 днів. Середнім терміном, тому що: дитина жіночої статі народиться на 275-й (плюс, мінус один) день вагітності, а хлопчик народиться на 285 (плюс, мінус один) день.

                Відлічуємо:
                у жовтні, від 17-го до кінця жовтня - 14 днів; листопад - 30 днів; грудень - 31 день; січень - 31 день; лютий - 28 днів; березень - 31 день; квітень - 30 днів; травень - 31; червень - 30. 14 + 30 + 31 + 31 + 28 + 31 + 30 + 31 + 30 = 256 днів. 285 - 256 = 29 липня народиться хлопчик, а у високосний рік він народиться 28-го липня,

                АЛЕ ...! Але, виключно тільки в момент сходу Сонця має народитися хлопчик, щоб «народитися в Яслах»! Бо Сонце, що сходить в цей день перетинає лінію горизонту одночасно з Яслами (положення - 5 градусів, 24 хвилини Лева).


                г) І буде Він розп'ятий на Хресті:
                «... Буде Він розп'ятий на Хресті» - що це? Місяць щодо лінії Сонце-Земля постійно змінює положення. Два рази на календпрний місяць, супутник Землі, Місяць, щодо цієї лінії створює Хрест, тобто знаходиться в положенні 90 градусів.
                На восьмий місячний день (перша чверть) Місяць у момент сходу Сонця перебуває на нічній стороні Землі і щодо лінії Сонце-Земля створює Чорний Хрест. Створює перпендикулярну лінію (90 градусів) відносно лінії Сонце-Земля. Цей Чорний Хрест гранично магічний у виконанні чорних несприятливих людству діянь.
                Магія восьмого місячного дня - це єврейський магічний танець «сім-сорок». У Біблії євреї в такий день танцювали танок «сім-сорок», відправляючи свої чорні молитви богині Халілу (Місяцю - планеті мертвих) для покарання єгиптян, щоб у них було знищено все первонароджене. «Єврейське Халілу – християнське Алілуйя» - майте це на увазі, не забувайте ніколи!


                Щодо лінії Сонце-Земля в 23-й місячний день планета Місяць знаходиться в зеніті, займаючи положення 90 градусів відносно лінії Сонце-Земля. Це Білий Хрест, який можна використовувати для магії благих діянь, і саме до такого місячного дня Українська Православна Церква Київського Патріархату кожного року прив'язує свято Воскресіння Христового.


                Місячний Хрест Воскресіння в один і той же календарний день року створюється один раз за 19 років, тому не щороку на Землю приходять Небесні Спасителі з Ясел.

                Ясла – унікальне зоряне утворення, бо там немає чорної матерії, немає чорної діри, і немає монад, з яких формуються:
                чорні діри, Морок, слуги Мороку і немає психічної енергії для формування свідомостей агресивних і шахрайських сутностей. Ясла - місце реального Безсмертя, а з свідомостей сутностей, яких Небесні Спасителі відправляють в Ясла, створюються Творці Нових Світів.
                Фантастичне ствердження? Але ж, це свята реальність!!! У Істину не треба вірити - її треба прийняти і перевірити.


                Окрім магічного Місячного Хреста є ще в Сонячній Системі й космічний корабель (таємниче, езотеричне небесне створення), який наближається до Землі один раз в 76 років для підтримки того, хто народиться в Яслах Небесних.


                Також є ще деякі небесні явища, які відбуваються ще рідше, і за якими визначаються історичні перипетії людства і псевдохрістосів.
Віфлеємська Зірка - що це? У писаннях на івриті вживаються назви: Бейт Ель і Бейт Лехем, але в перекладах на інші мови ці назви поєднані в російському виразі «Віфлєєм».

                Бейт Ель - Будинок Бога. Зірка Дана (Спіка) знаходиться в прямій проекції з центром Всесвіту, тому це Будинок Бога. До того ж, 17-го жовтня 20-го і 21-го століть висхідне Сонце перетинає лінію горизонту одночасно з трьома зірками (явище унікальне!!!): Заніах - 24 градуси, 14 хвилин Терезів; Спіка (Дана) - 24 градуси, 32 хвилини Терезів; Арктур - 24 градуси, 56 хвилин Терезів.


                Бейт Лехем - Дім Хліба. У пророцтвах словами «Дім Хліба» вказана територія народження Спасителя Людства. «Дім Хліба» на Землі - це територія від річки Дон до річки Дунай. На галльській мові «хліб» називається словом «пан», і українці з давніх давен «хліб» називали словом «пан», бо корінь походження українців - нація карпи, від якої відгалузились декілька східноєвропейських галльських племен.

                Істинні українці і понині в зимові свята в'яжуть сніп пшениці, прикрашають його і називають його Пан.

                Земна територія від Дону до Дунаю здавна називалася «Паннонія», а нині ця назва збереглася тільки в басейні річки Дунай. У назвах річок Дон, Дніпро, Дністер і Дунай зберігається ім'я небесної цариці Дани.


                Кий, котрий заснував місто Київ, не був народженим жінкою, бо народився в «Золотому Яйці». Але це інша тема, яку я висвітлю в іншому творі й опублікую, якщо можновладці не будуть мені перешкоджати.


                Кий привів на берег Дніпра три племені: з Моравії племена чехів і хорватів, а з верхньої течії Ельби (річка Лаба) слов'янське плем'я Лобо (вовки - галл. мова.). Ця подія датується (по зірках) 10-м тисячоліттям до н.е. У тому місці, куди прийшли ці племена, вони заснували місто Київ. А представники Вищих Сфер подарували цим європейським племенам: богиня Дана – колосок пшениці (пшениця на Землі не має прабатьків!); Арктур подарував киянам домашніх тварин і заборонив полювання на диких тварин, говорячи: «Домашні тварини - раби ваші, а дикі тварини - родичі ваші); Заніах подарував людям Золоте Руно (сувій), на якому були написані моральні правила Буття.
               
                З того історичного часу річка Дніпро багато віків і тисячолітть називалась Ярден, або Ярдана (ріка Дани). Та і в сучасній назві Дніпро є інформація "належить Дані". Древньогрецкі літописці писали: "Священна річка Іордан знаходиться на півночі від Греціїї". Прочитайте Геродота!

                Заніах - це імя нсить інформацію "носій законів небесніх".

                Сувій, котрий киянам був подарований Заніахом, і є справжнє легендарне Золоте Руно!!! Золоте Руно віртуальне, з якого було створено три копії на шкурах тварин. Одна копія згоріла в Олександрійській бібліотеці, коли християни підпалили бібліотеку.

                Друга копія Золотого Руна знаходилась у первопоселенців теперішнього Лівану, галлів, котрі переселились на Близький Схід з берегів Дніпра, і була вкрадена євреями.

                Третя копія в даний час зберігається в київських підземеллях.

                Християнські літописці перекрутили історичні записи, попередньо знищивши архіви берестових сувій, а назви племен подали як назви родичів Кия: хорвати - брат Хорів; чехи - брат Щек; плем'я Лобо - сестра Либідь. Але це тема інша і досить велика, яку я розкрию більш докладно в іншій книзі.


                Я, Луцор Верас, був зачатий 17-го жовтня 1939 року. Моя мама цей день добре запам'ятала, бо їздила до мого батька в Святогірськ, в якому він служив в РККА.

                Народився я 28-го липня 1940 року в момент сходу Сонця, тому акушер назвав мене: Володимир - Красне Сонечко.

                У день мого народження був 23-й місячний день - я був «розп'ятий на Хресті».


                Все моє життя, всі, хто як-небудь шкодив мені, були покарані найжахливішими способами. Це відбувалося автоматично, бо Небо зберігає мене, і карає моїх супротивників до сьомого коліна. Я такий великий? Ні, не так, бо я - простий виконавець курації Людства, як єдиної сутності, тобто Я - не гірше і не краще інших людей, але не такий як усі. До того ж, таких як я (представників Ясел) на Землі багато, я - не один. Кожен з нас виконує своє призначення, але якщо треба буде, мене замінить хтось із них. Карає Небо моїх супротивників, захищаючи, не стільки мене, скільки виконання еволюції: Людства, Землі, сонячної системи і Всесвіту.


                У стародавньому Єгипті відомості про прихід Спасителя Людства були оприлюднені Піфагором Самоським. Ось тоді, біля 500 року до нової ери, в середній течії Нілу в місті Луксор (правильно - Луцор, бо місто було засноване європейськими галлами, а Луцор - Світло) були створені перші християнські громади. У часовому руху наступних півтисячі років з'являлося безліч шахраїв, бажаючих бути месією, і збирати урожай психічної енергії для продовження життя після смерті. Таких «месій» карали різними способами, але божевілля це не припинялося до тих пір, поки не був придуманий Псевдохрістос і написаний Новий Заповіт.

                Прочитайте уважно, від «корки до корки» Новий Завіт, і ви знайдете величезну кількість логічних протиріч, як і нісенітниці.


                Ясла - голова Небесної Людини - Пентаграма. Тут починається Небесна Ріка Ярден (річка Дани). Багато, дуже багато треба мені написати про все істинне і опублікувати, щоб Людство жило щасливо, не знаючи воєн і обману.


                Про істинне значення для всього людства Небесних Ясел знав колектив авторів Апокаліпсису. Авторів було декілька, але об'єднані вони одним псевдонімом: «Іоанн Богослов».

                Проаналізуємо одне з повідомлень Апокаліпсису: «... будуть врятовані 144000 людей». 144 - магічне число, що дає в сумі цифр знак безсмертя і необмеженої свободи - 9. До того ж, відрахуйте кількість днів від 28 липня до 19 грудня, коли Сонце входить в з'єднання з єврейською зіркою Ель-Танін (Бог-Крокодил – івріт) та Чорною Дірою нашої галактики. Психічні центри Ель-Таніна та Чорної Діри поєднуються в богах: євреїв, мусульман і християн. Тут рівно 144 дня. Стільки ж, 144 градусів небесної сфери поділяють Ясла й Бога Смерті.


                Я, Луцор Верас, "знімаю покривало" з езотерики Ясел, бо для цього прийшов на Землю. Читачам я настійно рекомендую без зволікання копіювати і поширювати езотеричну таємницю Ясел, бо мій твір, можливо, буде видалений. Також рекомендую копіювати всі мої твори, бо вони будуть знищені, а з часом опубліковані плагіатом, або іншим способом, з величезними спотвореннями, щоб приховати від людей Істину.