В йна п пла 10

Сергей Мат
03.05.15 Як намастити маслом грінку, а потім відрізаючи цим ножем хліб не вимастити у масло усю буханку? Потрібно долучати до дирибану бюджету виключно родинні та сімейні фірми та організації, ключові бюджетні управління мають контролювати ( а ліпше очолювати) родичі першого покоління) Не варто довіряти високі посади "близьким" друзям та "відданим" задолизам, нгавіть маючи на руках стовісотковий компромат на них, сім"я то сім"я.
Найбільшу залежність у людини викликають найнепотрібніші речі у світі. Хижі речі, за братами Стругацькими.

04.05.15 Тим хто не розділяє погляди анархістів, бажаю вам куячити по 12-ть годин шість днів на тиждень, з посмішкою лизати дупи своїх керівників та смиренно смоктати куй біля каси. Решту вітаю з першотравневим похміллям.
Слава Анархістам..
Ламайте стереотипи, бо врешті вони зламають вашу волю.

07.05.15 На кожну правду знайдеться натовп ідіотів, який закидає картузами її захисників та обісре істину товстим шаром дебілізму.

15.05.15 Свідомість піпла за формою нагадує квадрат. Кривий квадрат, який вважає себе різнобічним та ідеальним.
Не раб від раба відрізняється тим, що не продається.
Правда відрізняється від неправди тим, що не купується.