Люди и морские камушки

Инесса Степаненко
 

Морское побережье сплошь усыпано круглыми камушками. Под водой они окрашиваются в разные цвета и оттенки, приобретают индивидуальные узоры, подобно характерам людей.
       Из года в год, катая камушки, морские волны трут их друг о друга, делая круглыми.
      Так и людей море жизни «катает» во все стороны,  «обтачивая» их души. И с годами люди становятся умудрёнными.
       Но если бы все камушки объединились, и устремились бы к небу,  они стали бы  скалой, об которую разбиваются огромные морские волны.
      А если бы все люди земли объединились одной идеей?


 
Морські камінці та люди
       
      Морське узбережжя суцільно вкрито круглими камінцями. Під водою, вони забарвлюються в різні кольори та відтінки,  набувають індивідуальні візерунки, подібно людським характерам.
       Із року в рік, катаючи камінці, морські хвилі труть їх одне об одне, роблячи круглими.   
    
             Так і людей море життя всебічно крутить, «обточуючи» їх души.   І з роками люди стають навчені життям.
        Але якщо  усі камінці об’єдналися та прагнули б до неба, вони стали б скелею, об яку розбиваються величезні морські хвилі.            

      А якщо усі люди землі об’єдналися б однією ідеєю?               




Фото из интернета