р1здвяна молитва...

Мисс Ксюша
Господи милосердний…почуй моє прохання…молюся сьогодні так, як вчила бабуся….не словами молитви, а відкритим серцем….прошу, дай миру моїй неньці-Україні…нехай воскресне вона в своїй красі…нехай на її землі знову лунають веселі пісні та дзвінкий дитячий сміх…Господи почуй слова матері, у якої росте син…я не хочу бачити його героєм….мертвим героєм…я хочу бачити продовження нашого роду в щасливих оченятах своїх онуків…Господи…можливо ми й провинились перед тобою думками своїми грішними, але ніхто з нас….простих смертних не хотів війни…ми мовчки несемо цей хрест….але Господи…нехай твій дух благословить дітей наших….об*єднай духом своїм нашу неньку в єдину державу…не гоже, щоб брат на брата руку підіймав…а мати хустку чорну не скидала….Господи…кажуть, що цієї ночі небо для віруючих людей «розкривається» і ми  можемо просити у святих все, що нам заманеться: перетворення води на вино, каменя на хліб, глини на мед…сили небесні виконують усі побажання….тому й прошу….сьогодні…та  тільки одного….миру….миру для України…Господи…ти навчаєш нас прощати….і я молюся щиро за ворогів своїх…нехай здорові вони повертаються до своїх осель…відкрий їм очі…що вони прийшли не в свою хату…та топчуть тут брудними чобітьми…Господи…дай нам сили діждати миру на рідній землі…..візьми нас під свій покров…благаю...