11. Неужели Вы не понимаете украинцев? укр

Виталий Кондратов
Хіба Ви так нічого й не зрозуміли про нас - українців , таких людей , як Ви , але вставших з навколішок , аби гідно жити , бо гідно жити заслуговуе , кожна вільна людина ... Невже в Вас самих нема любові , Совісті , Бога у Серці ? Не вірю в це , бо інакше життя даремне , а людина - раб . Так , хіба пани нам друзі чи брати , чи може щось таке вони для нас зробили ? Цукерки для дітей моїх , щоб падло панували , країну розграбляли ... Та ні , - хай сгинуть у пітьмі , разом зі зрадою що не дає нам жити , зі всіми тими , хто прийшов дурити , та ганьбить країну . Хай йдуть собі туди усі , хто Землю Рідну зневажає , хто свій Народ як баранів стриже , гнобить , вмирати к своїм друзям посилає . Хай згинуть наші вороги , на віки вічні , всі як мухи , та щоб російськиї пани не мали змоги нас дурити . Імперьскі злодії кругом у владі оселились , їх треба бити батогом , а ми розмріялись ... але Ми ще , Не зупинились ...
Неньо , Мила Моя , Люба Моя Україно , любий мій Народе , Пробач Мені Негідному за Моє таке життя Негідне , але я дуже Люблю Тебе , та Українців ... Боже , Будь Мені Провідником , Дай Мені Силу Жити та Діяти та коли Потрібно Загинути Забери Мое негідне життя заради Життя Моеї Країни , Заради Неньки України , Хай Буде Так ...
Філософія простоти життя в сучасному суспільстві.
Ми всі живемо в суспільстві і все наше життя, її умови залежать від суспільства в якому ми живемо, подобається це нам чи ні, але від цього нам нікуди не піти, не втекти, хіба що - померти.
Почнемо з найпростішого - Я.
Я зі своїм Егоїзмом, потребами, бажаннями, інтелектом і духовністю.
Я живу так як мені подобається, як я хочу, тому що я роблю те, що мені необхідно робити для того щоб так жити як я хочу.
Якщо у твоєму житті це так і є, і ти кайфуєш від життя насолоджуючись ним - ти Молодчина і Талант, Ти зміг Добитися і Отримуєш те, чого Гідний, Життя Тобою буде прожите не дарма, Ти насолоджуєшся життям, я міг би заздрити тобі, бо ти вмієш Добре Жити, в кайф.
Але Я можу як і інші люди навколо Тебе не заздрити тобі, бо ти в моєму розумінні Життя і Кайфа від Життя, Ти став Негідником, пристосуванцем . Домігшись свого Життя в Кайф використовуючи свій Талант, якості Лідера обманюючи інших людей навколо себе, тому що ти їх не любиш ... Ти не любиш тих хто поряд з тобою, своїх дітей, майбутніх внуків, правнуків, бо рано чи пізно не тебе, так твоїх дітей, онуків, правнуків Негідника покарає Дозріле Суспільство, в якому утворюються Лідери, які покарають Негідника, уб'ють або посадять. Ти запитаєш чому раптом до цього дійде? А все просто Негідник виховує або допомагає своєму нащадкові стати таким же Негідником більше або менше, це вже вдруге ... А ось те, що Розвинуте Суспільство обов*язково карає Негідника - це закон Розвитку Суспільства, який діє з покон-віків, переконатися можна було б якщо б Кожен з них міг побачити в скільки поколінь його Роду, карали, знищували і садили його предків, за те що той був Негідник для суспільства того часу ... І якби ти був би Розумний, ти б не був Негідником шкодуючи своїх Нащадків, виховуючи в них любов до ближнього, Совість, що б суспільство потім, в майбутньому не покарало Справедливо твого Нащадка. Але ти ідіот, егоїстичний Негідник! До якого рано чи пізно постукають в двері або зловлять десь , як би ти не ховався, знай це Негідник, знайте це діти, внуки, правнуки Негідника , бо це так і буде !
Тепер якщо Ти інший і живеш інакше але, хочеш Жити Добре, в Кайф і не бути Негідником, розуміючи що твоїх нащадків , або тебе рано чи пізно, але покарає Розвите Суспільство . Якщо Ти так само Талановитий, Лідер, Добиваєшся і Гідний Жити Добре, але так не Живеш, тому є Причина і вона вже здається не в Тебе, а Ти сам себе в цьому переконав ... Ти просто не знаєш, що робити, як Змінити Своє життя , або тобі здається що Знаєш і йдеш переконано по цьому довгому чи малому шляху, можливо помилковим , або найдовшим шляхом, розраховуючи на Свої якості , або зміни в Товаристві. Це помилка - ERROR !!! А може Ти просто Змирився і опустив руки - тоді ти - слабак, який перетворився і живе як Баран на тому рівні, якого Гідний. А якщо ні, то почни з Себе Домагатися Гідного Життя в Кайф, бо Ти ще не доріс у чомусь, що не готовий.
А якщо Готовий і Здатний, тоді давай Діяти!
Ти - Готовий і Всі твої Якості Дають Тобі Право Жити Добре, але суспільство недосконале і з Твоїми якостями не можливо реалізувати своє право жити Добре, але ж ?
Саме суспільство настільки недосконале у всьому, що заважає Тобі реалізувати своє право жити Добре. Чому?
Сама недосконалість суспільства в цивільної відповідальності, відповідальності не тільки перед собою сьогодні, але і перед своїми дітьми, онуками, правнуками, Нащадками ... Воно не Думає сьогодні про Них, про Тебе, про Себе, бо вони перетворилися в стадо баранів живуть сім'ями або кожен за себе і заради себе, не думаючи про Завтра, про Майбутьне . Вони недосконалі як Громадяни , тому що живуть у громадянському суспільстві не усвідомлюючи, своєю Відповідальності, кожен! Кожен живе з Тобою поруч не усвідомлює свою відповідальність за свій Будинок, де живе сам! Ці люди Слабкі і недієві, вони не хочуть і не можуть відповідати за свій будинок, двір, квартал, вулицю, місто, область, державу ... Вони просто барани, як би вони з цим не погоджувалися, але так Є, тому що вони слабкі і безвідповідальні. Через них саме суспільство недосконале і Ти живеш Погано. Через них Негідники в політиці і у владі, як з верху, так і з низу ...
Це починається Політика і як би Ти не хотів, але Ти в Ній вже і Вона дуже сильно впливає на Твоє життя, на все Громадянське суспільство, навіть на Негодяїв , які Живуть сьогодні Добре , використовуючи суспільство баранів , в якому й ті НЕдоріс до Відповідального Громадянського Суспільства.
Суспільство баранів не доросло до того, що б почати змінювати себе і намагатися Всім Жити Добре , даючи можливість Негідникам управляти собою, які рвуться у владу будь-якими шляхами, всілякою хітристю, прагнучи все більше і більше,, заробити,, грошей, а простіше кажучи - вкрасти їх у натовпу баранів вважаючи і Тебе бараном, тим самим не даючи можливості Тобі Жити Добре.
Як тобі Реалізувати своє право жити Добре, Ти ж Гідний і в Тобі є все необхідне для хорошого життя?
Почни знову з Себе, цим Ти зміниш не тільки своє життя, але і Громадянське Суспільство, Державу, Життя своїх дітей, онуків, Правнуків, нащадків.
Почни зі свого Будинку, візьми Прибери в Будинку де Живеш, Постав Всі на своє місце. Вийди у двір і зроби теж саме, потім на вулицю, потім в місто, потім Прибери і Постав Все на Місце у своїй країні і Прибери в Цивільному Товаристві, постав у ньому Всіх на місце і Будеш Сам Жити Добре і Товариство Буде Жити Добре, Країна твоя Буде Жити Добре. Почни не відволікаючись на дрібниці, - то чим Тебе відволікають Політики від потрібного і необхідної дії, адже Негідники завжди придумують як відволікти таких як Ти і баранів навколо тебе. Наберися Відповідальності за вчинки і дії. Хто заважає Тобі, Людям таким же як Ти, Зібратися і Зупинити Негідника у себе вдома, у дворі, на вулиці, в місті, в Державі? Ти маєш Право зупинити Негідника у Своєму домі, а Держава включаючи місце де Ти живеш, двір, вулицю, місто, країну і є - Твій Дім, Будинок Громадянського Суспільства в якому теж живуть такі як ти , та барани, які не здатні ні на що, тому що вони барани і їм пофіг їх нікчемне життя, вони бездумно і безвідповідальні, їм пофіг коли ти Будеш Діяти!
Як Ти можеш Зупинити Негідника? Бажано - Законно! Але якщо Закони не працюють, а Негідники не дають Законам працювати, бо тоді Негідників потрібно садити у в'язницю , або прибирати фізично, усуваючи їх від Влади і зі споруди Громадянського Суспільства здатного нести Відповідальність від вулиці до Держави .
Якщо в Державі не працює Закони, Товариство тоді живе в беззаконні, порушуючи Правило Життя Співтовариства, відсутня Справедливість у Товаристві . Тоді настає хаос і хто якщо не Ти здатний Зупинити беззаконня у Товаристві і повернути втрачену суспільством Справедливість та Законність? І Ти такий не один! Такі Люди стають Лідерами у Справедлившй Божій Боротьбі за Справедливість у Товаристві, Вони готові Нести Відповідальність перед Товариством і Богом (Люди Совісті, Люди Світла) .
Вони Гідні, Рішучі, Совісні, Здатні на Вчинок заради своєї країни, міста, вулиці, двору, будинку, тому що вони люблять свій дім, свою вулицю, своє місто, свою Країну, Своїх співвітчизників і своїх нащадків і мають повне право діяти. Наводити Порядок ...
Решта ж Ліберали, яких влаштовує пристосуватися до Життя Негодяїв, в якій їм теж перепадає трохи від хорошого життя Негідника і ліберали так само сподіваються колись дорватися до влади змінивши Негодників що б стати такими ж негідниками, яким наплювати на Твоє Життя і життя баранів, які гідні того щоб так до них ставилися, баранів влаштовує таке життя ...
Ось власне і вся Політика, решта - економіка.
Тому є пропозиція (виходячи з Власного Усвідомлення Громадянської Відповідальності перед Товариством, Державою, Діяти за принципом - Роби що Можеш для свого Народу і Своєї Країни) - знайди також Лідерів і вільнодумців створивши міжнародне співтовариство Лідерів Патріотів Свого Народу здатних Діяти, Допомагати Чинним Лідерам, що б реально Почати Змінювати життя, що б Жити Добре Всім в країні в якій не працюють Закони, немає Справедливості в Товаристві, де негідники не дають Людям Жити Добре, де постійно Ліберали Стають негідникіами змінюючи одне одного , порушуючи Закони Держави і Справедливості у Товаристві.
Міжнародне співтовариство, тому що багато співвітчизників живуть частіше за межами потопаючї держави і з боку з жалем спостерігають співчуваючи баранам які допустили до цього, не досконалому суспільству, в якому лідери просто не здатні Проявитися взявши на себе відповідальність (або Боячись Відповідальності), Просто Почавши Збирати навколо себе таких же Лідерів, що б Спільно Реально Почати Змінювати Життя у Своєму Домі.
Тому що всі ці лідери сьогодні в нашій країні, в нашій державі, ким би вони себе не називали, до яких би партій не належали, де б не ,,лідирували,, , на якій б посаді не знаходились, вони - ,, не доросли,, Реально Змінити життя для Людей, для створення Розвиненого держави, вони просто - Недорослі , хоч може і Люблять свій народ, свою Землю , але ж Недорослі !!! Тому це нічого не Міняє ...
Ось тому я і пропоную створити Наше співтовариство Лідерів Патріотів Своєї Країни. Хто Зрілий , Давайте Збиратися і Діяти Заради Нашого Суспільства і Держави, що б Всі Ми Жили Добре і більше не падали до таких помилок, до яких Ми дійшли , м*яко кажучи ...
Хто Нам може Перешкодити? Та ніхто, було б Бажання у Нас і Совість, адже за Нами Правда і Бог!
Чекаю від Вас для створення Співтовариства Згоди і Вашої Участі в Реальному житті, яке Треба Міняти для Нашого Народу і Держави.
А ви барани не обурюйтесь , це не образа - це ПРАВДА , скорботна також і для мене , як і для вас таких ... Бо й вас я теж люблю , та серце краеться шо ви такі ...