В йна п пла 4

Сергей Мат
20.12.14.Піплл ніколи та нікому не довіряє, навіть самому собі вважає, що йому всі брешуть.При цьому примудряється, щиро вірити в найвідвертішу дурню. Всім серцем ненавидить правду, яку чує, та обожнює її рубати зплеча оточуючим, знищуючи зерно істини у безглуздих спорах. Замінюючи правду улесливим консенсусом під схвальні відгуки знайомих.
Зараз піпл читає ці строки, думаючи, що його переконання розумніші за його власний розум.
Кожний піпл вперто вірить у свою винятковість, послідовно винищуючи свої риси, які вирізняють його від оточуючих.Та уважно слідкує за відхиленнми від норми в поведінці навколишніх осіб.

21.12.14.На стінах в"язниці в якій закриті піпли написано:"Кожному своє", а угорі колючий дріт. Єдині ворота раю в які ввійде піпл за життя- це двері вбиральні.
Коли ти боішся власної зброї у своїх руках, кинь її.

22.12.14.З якою швидкістю перефарбовуватимуться князьки маленьких містечок, ;#;Війнапіпла; якщо влада в країні буде міняться десять разів на день. Піпл робиться рабом, коли намагається виконати свої забаганки. Крутиться в колесі мов білка, кожним кроком втрачаючи один шанс, примудряючись при цьому не рухатись навіть поколу.
Тілки піпл вимірює розмір роботи втомою. Кожне ускладення примушує його до бездіяльності.