Все прост ше н ж ти дума ш

Светлана Подольськая
Віри у казку , от чого не вистачає людям. А вона нам так необхідна, одного разу у твоєму житті все зміниться і хто знає від чого, від появи коханої людини, від справжнього друга, від успіхів в улюбленій справі, чи від просто хорошої погоди. Не вірте у байки про те, що час лікує, він не лікує, лікують почуття, лікує новий день…
Що б не трапилось а завжди знайте що на заміну кепської погоди завжди приходить сонце, ваш час не обмежений про те не варто відкладати життя на завтра, адже кожне завтра це нове сьогодні. Ваші думки мають чудову здатність матеріалізуватися , задумайтесь, можливо не варто думати про те, на скільки все погано, уявляйте краще на скільки все добре, закриваючі очі ми втрачаємо 60 секунд світла, а отже, потрібно менше спати. Почніть розфарбовувати своє життя, далеко в душі, кожен з нас художник, про те які картини ми малюватимемо залежить виключно від нас самих. Якщо в вашій душі живе світло, воно супроводжуватиме вас по життю, ніколи і нічого не бійтесь, страх все руйнує.
Ніколи не думайте про те, чого ви не маєте, краще просто цінуйте, те що є у вас зараз, вона на багато цінніше, відчуваючи що це ваше, не дайте комусь це відібрати.
У вас є минуле і не важливо яке воно подякуйте йому за те, що воно подарувало вам зараз, а зараз подарує вам майбутнє.
Не сумнівайтесь, сумніви вбивають бажання, найчастіше, саме ті, які являються вашою мрією.
втративши щось не жалкуйте, у нас забирають срібло аби дати на заміну золото, все не так складно.
Якщо у вас живуть якісь почуття не бійтесь їх висловити іншої змоги може не бути, і повірте, це оцінять…
Створіть в середині себе маленький світ, світ таким, яким ви хочете його бачити і лише тоді реальність стане такою, якою ви хочете її бачити, не варто прогинатись під світ, він сам прогнеться під тебе варто лише забажати того)