Квантова Реальнiсть

Валентин Лученко
Вся наша нинішня культура вийшла з магії. Поезія, музика, мистецтво. Все звідтіля. Ба більше, наркотичні речовини: пиво, вино, кока, коноплі, пейотль, мухомори - все також родом з магії. Давньо-минулі чарівники, характерники, шамани і маги нині працюють попами, мулами, ксьондзами, майстрами йоги, психоанілітиками та екстрасенсами. Талановиті прозаїки, поети, музиканти і художники також виконують ролі давніх мальфарів і друїдів. По суті нічого у цьому світі не змінються. Міняються лише форми та імена.

Був час, коли європейські богослови та вчені намагалися зробити наш світ раціональним, зрозумілим і передбачуваним. Наприкінці 19 століття все майже вдалося. З'явилася струнка фізична картина світу Ньютона-Максвела, теорія Дарвіна витіснила Божу Волю та Всесвітній Розум на манівці еволюції, Нобель винайшов засоби руйнування, які робили людину мало не богом. І тут би людям зупинитися. Заспокоїти себе солодкою казочкою про те, що світ можна вмістити в зрозумілу матрицю і не парити собі мізки. Але муляла очі геометрія Гауса-Лобачевського, з'явилися Х-промені, вискочив, як дідько з табакерки, Макс Планк зі своєю вар'ятською теорією випромінювання абсолютно чорного тіла. І почалося...

ХХ століття жило уже в квантовому світі. Пекельні портали відкрилися в Росії, Німеччині, Італії та Японії. Людство знову отримало зброю, яка уже колись в епоху, про яку ми можемо лише здогадуватися, делітнуло цивілізацію смертних богів. Японці, ці здичавілі представники позаземної цивілізації, перші відчули на собі дію руйнівної сили квантового світу. Ми, українці, були другими...

Зараз ми вступили у фазу великого квантового стрибка. Фізики давно привчили нас до того, що на результат експерименту впливає свідомість експериментатора. Сьогодні вони вже припускають, що поділ природи на живу та неживу - вельми умовний. Оськільки наші тіла фактично зроблені з зоряного пилу, то ми за законами квантової фізики пов'язані з майже всим Всесвітом. Отже те, про що говорив Ієшуа з Назарету таки правда - Бог в середині нас. Своїми електронами ми пов'язані з усіма без винятку електронами Світу цього. Можливо ми творимо думками реальність...

Коло замкнулося. Робімо вибір. Третій Рим або Четвертий Райх має лежати в руїнах...