Нiс, як огiрок

Александр Выженко
НІС, ЯК ОГІРОК

Ой там, за млином,
Лежать х…ї облогом.
Пішли дівки вибирати,
Котрі грубі, головаті.
                (60; стор. 197)

  Наводжу кілька народних прикмет, як по обличчю та пальцям рук можна визначити розмір яринця.

   Мужчина, у котрого довгий ніс і довгі пальці, володіє і довгим яринцем.
    У мужчини з коротким носом і короткими пальцями – маленький яринець.
   У мужчини з довгим носом і короткими пальцями або ж з довгими пальцями, але коротким носом – яринець середніх розмірів.
   Якщо кінчик носа у мужчини крупний, то і яринець у нього товстий. Якщо ж ніс маленький, як ґудзик, то і яринець, відповідно,  тонкий.
   Форма великого пальця нагадує форму яринця.
   Якщо великий палець має форму «гриба», то і яринець у мужчини з вузьким стовбуром і широкою «шапчиною-головкою».
   Товсті і м’ясисті губи у мужчини – вірна прикмета, що у нього яринець великих розмірів.

   З приводу розмірів та розмаїття форм яринця, а також частоти і тривалості акту злуки, існує багато забобонів. Забобони, тобто невірне розуміння предмету, а інколи просто відверте невігластво, породжують різного роду страхи і відчуття недосконалості.
   Дуже помисливих чоловіків треба заспокоїти. Медичні дослідження в багатьох країнах світу довели: думка про те, що тільки великий яринець може принести абсолютне задоволення зовсім безпідставна. У даному випадку важливим є якість сполуки, і ніщо інше. Більш того, реальні варіації порівняльного характеру довжини яринця аж ніяк несуттєві. У розслабленому стані може спостерігатися значна різниця у розмірах. Одначе, у стані ерекції, як показали проведені заміри в різних країнах, різниця виявляється незначною. І це вже доведений факт: успішність злягання і отримання живаскусного задоволення не залежать від розміру яринця.
   Далі мова вже може вестися лише про смаки. Одній жінці треба...

Йа у млені нема клина,
Ані где поліна.
А я того хлопця люблю,
Що х… по коліна.
                (60; стор. 197)

   Іншій досить,

«Щоб катав Савочка на маленьких саночках».

   Отже, треба вдячно прийняти дарунок Божий, яким би він не був (великим чи малим, довгим чи товстим, тугим чи кривим), і поставити його на служіння єдності з обраницею, на тілесний гаразд. Зовнішня відмінність не є ознакою внутрішньої снаги. Справжня любов зростає від кореня щирості, а цвіте вона неповторним цвітом спорідненості у чуттях. Внутрішня гармонія обов’язково формує гармонію зовнішню. Я знаю це достеменно.