К Мирике на чаек. 447

Мирика Родионова
Начало цикла - http://www.proza.ru/2013/06/01/1930

Геморрой - импотенция для гея.


***


Женщина жалуется своей подруге:
-  Целую неделю заставляла мужа начать ремонт в туалете!
- И что же?
- В субботу он повесил на нем объявление: "Туалет закрыт на ремонт" и ушел в гараж.



***


«Раз — и в дамки!» - сказал врач, взмахнул скальпелем и начал операцию по смене пола.



***



У Горбачева и Обамы много общего: оба Президенты, оба хотели как лучше, у обоих черное пятно на голове, оба имели новую политику в Афгане, оба получили Нобелевскую премию. Надо надеяться с развалом страны тоже получится, тем более, что учителя для этого процесса – те же.

 

***



Если люди перестанут пить, то гаишники перестанут есть.



***


Приезжает по вызову машина скорой психиатрической помощи. Встречают три девицы не очень тяжелого поведения. Ржут — остановиться не могут. У поциента запой 2 недели. По результату запоя явились 3 черта, потребовали проставиться коньяком и девками. Мужик накрыл стол на 4 персоны, заказал девиц, оплатил, ввел под ручку и начал церемонно представлять. Резюме от девиц: — К кому только не ездили! К американцам, китайцам, неграм... Но чтоб к чертям?


***



Маленькая и очень злая девочка моргая прикусила глаз.



***



И вскочил Иван-царевич на коня! Не дотерпел до Василисы



***



Объявление. Открылся новый развлекательный портал Еврочечня. сом. Приходите, регистрируйтесь – много интересного. А также юмор и прочий развлекалки.

Зашла, открыла анекдоты. Вот, делюсь юмором……

35. Хусейн Исрапов [Admin]   (03.08.2014 18:49)
БЕНОЧУЬНГАРА ДАЬЛЛА Г1АЛАТ
Бено хилла лекхачу т1айна т1ехула волуш. Юккъе кхачале х1окхунна т1айна т1ехь даьлла 1уьрг гина. Т1аккха ша шега лен ваьлла бено: "Делахь, х1окху 1уьргана т1ехула вала г1ортахь, хи чу вожа мега-кх со, чувожахь, хьала ма валалур вац...".
- Эх1-х1ай! Ма хьекъале корта бу хьан, атта дац суна, оцу жимачу 1уьргахула вожаг1ертачул, т1айна т1ехула иккхича, - аьлла, т1айна т1ера чутассавелла бено, хи чу воьжна. Хино д1ахьош, мохь тоьхна беночо т1аьххьара. "Деллахь, хьажа, цкъа а ца даьлла г1алат дели-кх соьгара, оцу 1уьргахула со ваьллехьара г1оли-м хиллера".

0    
34. Хусейн Исрапов [Admin]   (03.08.2014 18:49)
МОЛЛИНА ТЕСНА КХЕРАМ
Мовладехь гулбелла хилла цхьа нах (беной хилла уьш). Молле цхьамма хаьттина бах:
- Беной тайпа дукха доккха а ду, вайн бух бийцахьара, вай муха, мичара схьадевлла дийцахьара ахь, - аьлла.
- Цхьана зудчо, шен цхьанне долахь йоцуш дина бер д1акхоьссина хилла, - бохуш долийна моллас - Цхьана гу т1е охьадиллина хилла иза. Цхьана аьрзуно и бер шен бен чу д1адаьхьна. Иза к1ант хилла. Г1еххьа онда ваьлча, и к1ант бен чохь кара а вина, цхьамма ц1а а валийна, кхаьбна. Бено аьлла цунна ц1е тиллина хилла. Цуьнан т1аьхье ю х1инцалера бенойн тайпана нах.
Т1аккха аьлла бах, и хаьттинчо молле, ша хьоьга хатта а хаьттина, ахь и дийцина ца хиллехь, бакъдолуш, ша xlapa шаьлта 1уттур ма яра хьуна аьлла.

0    
33. Хусейн Исрапов [Admin]   (03.08.2014 18:48)
КЪУ
Хехь хилла цхьа бено. Къу лаьцна цо, т1е топ а х1оттина. Тоьхна цуьнан когаш д1с а бихкина, шен буткичу иза охьа а виллина, 1едале хаийта вахана иза. Милицехь берш цецбевлла, кхуо когаш а бихкина, къу охьавиллина ша аьлла хаам бича.
- Ой, иштта муха воьхку къу д1а, когаш д1а а баьстина, д1авахана ма хир ву иза, - бохуш, карзахбевлла милцанераш. - Тайпана муьлхачу нахах ву хьо, ва? - аьлла хаьттина цара эххара.
- Бенойх ву, - аьлла, шек а воцуш, хехочо.
- Т1аккха кхеташ ду, - аьлла бийлабелла милцанераш. - Д1авало, хьайн ха де, д1авахана хир ву хьаи къу.
- Хир вац, - аьлла, ч1аг1деш, хехочо.
- Х1унда боху ахьа? - хаьттина вукхара
- Иза а бено волун дела боху, - аьлла хехочо, - д1а а васта-велла, д1аваха дага дог 1ур дац цунна
Хевзина бахана туькана д1акхаьчча, хехочо д1а ма-вехккара, 1уьллуш карийна царна къу

0    
32. Хусейн Исрапов [Admin]   (03.08.2014 18:48)
ВОН ЗАБАР
Цхьа стаг велла аьлла, кеп х1оттийна, цунна каш а даьккхина, марчо а хьарчинна, коша а виллина, накъосташа 1усмане аьлла.
- XIapa ахь тховса ларван веза, тахана латта т1ехьакха ца магадина вайна.
1усман резахилла
Каш лардеш 1усман 1аш буьйса юкъал т1ехъяьлла 1усман кхеро дагахь кошахь верг меттах хьеволавелла.
- Хьо дакъа делахь, дакъа санна 1илла, дацахь аса дийр ду хьох, - аьлла 1усмана.

0    
31. Хусейн Исрапов [Admin]   (03.08.2014 18:48)
МАЙРАЛЛА
Цхьа бено хилла боху, х1уъа дарах кхера ца луш. И кхеро дагадеаначу накъосташа, - тховса кешнашка а вахана, чарташна хьокхамаш декъа ваьхьар варий хьо? - аьлла хьовзийна хилла.
1усман (иза хилла оцу беночуьнан ц1е) резахилла.
Шен гали а эцна, могг1ара хьокхамаш а доькъуш, вог1уш хилла 1усман.
И кхеро баьхкинчу накъостех цхьаммо аьлла, чуьрта т1ехьа а леч1къина:
- Суна а лохьа, 1усман. 1усман-м шек а ца ваьлла:
- Хьан очарт т1екхаьччахьана.

Почти до слез…Жесть!

Продолжение - http://www.proza.ru/2014/08/27/301