Kao Bijela Svinja htjela postati jahanje konju

Марина Малешевич
ЗАПИСЬ РЕДАКТИРУЕТСЯ!

Wow - je Bijela svinja, trenutno ivi sa

svojim stadom u svinjcu. I ja bih ivjeti

 sretno svinja, ali nije daleko od svinja

je stabilna u kojoj je ivio jahanje

konja.

Svaki dan, konji su bili obueni i

 spremni za derbi.

 I zavidim Bijela  svinja  konje.

Odluio je, ako Bijela svinja, ne iaran ili crno, to je gotovo konje u utrkama.

Poper Bijela svinja u staji, a konji utirali slatki.





Tada je uzeo malu Bijela Pig motornim sanjkama i odvezli u Obeanu - Finske u arobnjaka. Izgleda led Koliba, sjesti u njega i Fotozhaba.Svin Vjetac kae: - elim biti pastuh koktel! Vjetac kae: - Ne moe tvoj istinska bit svinjskog perverznjak, ali pronaao utvaru. Hoe li izgledati zherebets. Potryas Warlock preko svinjske fotozhabu okrenuo Prase na engleskom konja.

Dakle, mi to zovemo svinja trkai konj. Uzeo motornim sanjkama i uvlaenja u konyushnyu.Prihodit Pig trkaeg konja na konja, kae: - Ja sam novi konje u utrkama. Konji nije rekao nita i svinja Trkai konj ostao konyushne.Prinesli Konji hranu. Konji jedu zob, a novi konj u napoj njuke popeo. U staji su bili iznenaeni, ali ne ree nita.Konji izvoditi u jutarnjim satima trenirati i svinja Trkai konj s njima. Prva prepreka je jarak. Konji dolaze preko jarka za skok, a svinja Trkai konj popeo u jamu s vodom kako bi sheyu.A da konji nisu ogoreni, poeo Pig trkai konj svoj prvi komentar:- Vi Bulanko, desna noga postaviti! Da li vas Igrenka rep previe oskudna! Konj izbaci sve stado treba biti! Konji mislio to ja osobno, ne stado ovdje, ali openito krdo, ali konji uzda malo njezin rad, ii udaljenosti ... svinju konja, recimo, jo uvijek govori sve nepriznati!