Верховна Рада, добей Украину!

Наталья Галич
Для того, чтобы не было обвинений в российском шовинизме или украинском национализме, текст публикую на двух языках.

Русский.


Верховна Рада, то бишь парламент, то бишь сборище ворья и продажного истеблишмента!   А давайте, добейте Украину.  Вам же за это заплатили, я правильно понимаю?

Вот некоторые  из вас были или маленькими, или читать ещё не умели, а то бы помнили, что  в 91-ом году Верховна Рада «незалежної»  одним из первых тоже приняла закон о языке.  Потом они  время перевели на час куда-то в сторону от московского, а потом хренову тучу заседаний убили на принятие государственной символики. У них тогда, в 91-ом, тоже особых-то дел не было. Главное –  «быдломассу», как это у вас называется,  было отвлечь чем-нибудь от «дерибана»  постсоветского наследия. 

Ну а у вас-то сейчас «дерибан», кажись, покруче: во-первых, Януковича сливают все, кому не лень, а значит, на него всё спишется.  Посему: тащим всё, банкротим всех, банкротимся сами, концы – в воду (только не так,  как на бывшей резиденции президента в Межигорье, где сейчас всплыло всё не сожжённое и не утонувшее бумажное задокументированное дерьмо), сами – подальше, желательно с паспортами на чужие имена и фамилии.

Но тут же вопрос встал: чем прикрыть дерибан? «Быдломасса» должна быть занята так, чтобы вы успели перчатки переодеть и себя не обидеть. Ну и конечно! Виртуозное владение искусством интриги вам пошло на пользу. Вы взяли и приняли закон о языке. Всё, можно воровать спокойно. Вывозить вагонами и переводить миллиардами. А почему?

Да потому, что Восток  Украины будет сейчас биться с Западом  Украины так же вдохновенно, как  Киев только что бился, забыв уже о «правых» и «левых», за вычистку ворья.  То бишь, вас, собственно говоря. А вам же от этой «забывчивости» стало жутко.  Потому как, пока народ делится, можно в любой момент нажать на красную кнопку национализма. И пока «москали» и «бандеровцы» будут драться, спокойно набивать себе карманы.

Ну, вы-то – ах, досада… Немного просчитались. Вы же денег набрали и на тех, и на этих. Думали – ну, вот, зажравшуюся семейку президента подвинем,  сольём «быдломассе»,  Юлю на колясочке вывезем   - натравим на регионалов  (всё-таки,  когда-то она пример показала, как можно воровать всё и оставаться белой и пушистой.   Ну, инициатива-то наказуема. Вы,  как только «въехали»  в умный девичий план, тут же её «спаковали»: «Спасибо, Юлия Владимировна, дальше мы сами». А так, вроде как, извинитесь малость. Пусть порадуется).  А тем временем  быстренько все на тёпленькие портфельчики, и через пару месяцев перевалим всех радикалов, чтобы много не … ну, вы поняли.  Ну, и тихо-мирно снова будем того… Управлять.

Аж тут – раз, и не вышло тихо-мирно.  Обо… , ага.  Заигрались, … ! Эх, хочется приложить вас непечатным.  Ладно. Вы же все воспитанные нынче. На камеру. Ну, и я в общественном месте не буду. 

Короче, что хочу сказать: лучшего способа спровоцировать волну новых беспорядков, чем поднять на ноги  Восток, запретив ему говорить по-русски, не придумал бы даже Пол Пот. Тот просто народ резал. А вы ж хотите так, чтобы всё вроде как само собой. Вам же ни красные, ни белые, ни серо-буро-малиновые – никакие не нужны. Вам  нужны деньги. Большие. Любой ценой.  Вы – свиньи!



Український.




Верховна Рада, чи то парламент, чи то збіговисько крадїїв та запроданців від істеблішменту! Та  давайте вже, добийте остаточно Україну! Ви ж саме за це гроші отримали, я правильно розумію?

 От деякі з вас були або ще дуже маленькіми, або ще читати не вміли, а то б зараз пам,ятали  би, що в 91-ому році Верховна Рада незалежної теж прийняла закон про мову  чи не найпершим. Потім вони час перевели на годину чи то вперед, чи то назад від московського. Ну, а покінчивши з цими важливими питаннями,  неспішно десь із рік приймали державну символіку. Тоді, у 91-ому, в них теж важливіших справ не було.  Адже треба ж було «бидломасу», як ви називаєте людей, чимось відволікти від «дерібану» пострадянського спадку.


А той «дерибан», який ви проводите зараз – чи не найкрутіший  за весь час:  є на кого звалити. Одже, тягнемо усе, усі разом банкрутіемо, усі  докази знищуємо (лише не так, як у Межигір,ї), а самі тікаємо якомога  далі від ненькі, тим більш, шо фальшиві документи вже  готові. 

Але ж стає питання: чим будемо прикриватися? Маємо чимось відволікти «бидломасу». Ну звісно ж! Де б ми знайшли стільки королів брудної інтриги, як не в Раді. Ви не підвели. Чим скоріш прийняли закон про мову. Ну й усе! Можна спокійнісінько набивати кишені  й далі.  Вивозити вагонами й переводити мільярдами, а потім, звісно, об’явити дефолт. А чому?

 А саме тому, що Східна Україна зараз буде битися із Західною  Україною так же відчайдушно, як щойно Київ, не згадуючи вже про «правих» чи «лівих», бився  проти  «бандитів в законі». Саме проти вас. Ви ж найбільше саме цього й налякалися. Бо допоки народ можна стравити між собою, натиснути на червону кнопку націоналізму, у вас є  усі шанси вийти сухими з води  та ще й з немалим прибутком.

Ну то й що, що ви трішечки не вгадали. Ну взяли грошей і на тих і на тих. Ви ж як собі думали: зараз  Яника скинемо, здамо його «бидломасі», вивеземо Юлю на візочку – от буде смішно, як вона регіоналів кусатиме. Тим більш, що саме пані Юля колись вам і показала, як правильно все вкрасти і залишитись білою та пухнастою. Ну, не врахувала дівчина, що ініціатива завше карається. Ви як тільки зрозуміли що й як робиться, одразу її в каталажку. Мовляв, самі вуса маємо. Ну а тут нібито трохи відкупитеся. Ну й по товстенькому портфельчику отримаєте. Радикалов усіх пересаджаємо, чи як, щоб забагато не тринділи, і отак собі спокійнісінько будете надалі… рулювати.

Аж тут раз – і не вийшло вам тихо-мирно. Всра…, еге ж?  Ой як хочеться вас накрити нецензурно. Ну та ви ж зараз усі культурні. Якщо вас знімають на камери. Ну, то й я не буду виражатися при людях.

Одже, що хочу сказати: кращої причини, щоб спровокувати хвилю нового безладу в Україні, ніж роз,ятрити Схід, заборонивши російську мову, було годі й шукати. Навіть Пол Пот  би не дотумкав. Ну той, звісно, і не був великим інтриганом. Так собі – різав народ, як схочеться.  Ну а вам того замало. Вам же ніхто не сват: ні білі, ні червоні, ні сіро-буро-малинові. Наче все взагалі   без вас відбувається. Вам же потрібні тільки гроші. За будь-яку ціну. Свині ви, й жити вам по-свинячому!




Україномовних читачів прошу вибачити мені апостроф. Не змогла знайти його на клавіатурі.