11, 5 Galo

Луцор Верас
                У спірних питаннях люди іноді посилаються на Біблію. Корисно буде і нам іноді згадувати біблійні твердження. У Біблії сказано: «І Дух літав над Водою». Треба розібратися, що це за Дух, і що за Вода. Всесвіт повинен народитися з Води, яку запліднив Дух. Духом виявився ондатор, яким була схвильована біблійна Вода. Схвильована – в буквальному і переносному сенсі, бо ніщо не може існувати, не створюючи хвильовими коливаннями власне інформаційне поле.


                Як назвати сутність, котра вирішила створити наш Всесвіт, яке ім'я ми дамо цій сутності? Сутності, яка запліднила Інту, ми дамо назву Півень? – буде нерозумно. Але птах півень у корінних народів Європи має багато споріднених за дією значень: символ Отця Всесвіту; символ Покровителя Життя; символ Безсмертя; символ ангела що захищає людей від усяких бід; символ Священного Вогню, котрий очищає від усякої скверни.


                Ім'я у Отця Всесвіту є. Ім'я це законне, інформативно насичене і тісно пов'язане з інформаційним полем Всесвіту і з інформаційним полем Європи. Ім'я Батька Всесвіту – Galo! Galo – на галльських мовах позначає півня! З ім'ям «Гало», в мовах народів Європи є величезні зв'язки. Наприклад:
                Galo – півень; ореол сяйва навколо зірки; ореол сяйва навколо голови праведної людини; аура людини.
                Gala – зародок; свято; урочистості; витонченість, краса; прикраси; коштовності.
                Galarim – апогей, вершина.
                Galardao – винагорода, премія.
                Galear – вбиратися. Galante – витончений, елегантний; чемний, галантний.
                Galego – галісієць (португалець). Gales – уельський.
                І, нарешті, Галактика!


                Як бачимо, Гало – корінь усього сущого, але корінь доброго сущого, бо нема в ньому нічого злотворного. Давні галли Батька Всесвіту називали ім'ям Гало. Європейська, божественна птиця Galo – те ж саме, що й міфічна птиця Фенікс, котра відроджується в попелі!


                Португальці, ірландці, литовці, українські галичани, валлійці, а також волохи, які живуть на берегах ріки Дунаю та в передгір'ях Карпат – прямі нащадки давніх галлів. У цих народів зберігся генний зв'язок з Батьком Всесвіту, з Гало.


                Інформаційний зв'язок імені Гало з спорідненими йому словами та з народами, у найменуваннях яких є відлуння його імені, були знецінені й забуті в процесі тотальної духовної кастрації європейських народів і націй  релігійними та політичними діячами.


                Гало – хто він? Яка у нього форма існування? Яка його структура? Якби чоловік побачив Гало, то побачив би він найяскравіше і саме прекрасне Сяйво. Гало – не індивідуум, а колективна свідомість праведних сутностей того всесвіту, який був батьком нашого Всесвіту. Гало не створював нашого Всесвіту, а тільки створив віртуальну (уявну) конструкцію його – ондатор, і запліднив ондатором біблійну Воду.


                Хто ще, окрім Гало, може створювати ондатори? Якщо чоловік придумав конструкцію якої-небудь споруди або механізму, то ця уявна конструкція – не ондатор, бо втілення ідеї в життя буде виконуватися механічним способом.


                Якщо чоловік придумав закони і втілив їх у життя, то ці закони близькі за значенням до ондатора, але не ондатори, бо закони передаються і затверджуються в житті не психічною енергією ініціатора законів.

                Якщо інтелектуальна сутність придумає програму якої-небудь події в людському співтоваристві, або ж – зміну кліматичних умов протягом енної часу, і відправить цю програму у вигляді мислеформи в інформаційний простір Землі, тоді це ондатор.

                Ондатор буде в латентному стані автономно існувати в інформаційному просторі до тих пір, доки не вичерпається в ньому енергія, котра була витрачена на його створення, після чого він безслідно розчиниться в просторі – помре.

                Або ж ондатор буде існувати до тої пори, коли проявляться з часом задані програмою сприятливі умови для реалізації програми ондатора. Як тільки з'являться сприятливі умови, ондатор оживе і проявиться в подіях, а програма, закладена в ондаторі, буде неодмінно виконана.


                Людські прокльони – ондатори.
                Молитви, котрі створюються релігійними діячами – ондатори.
                Молитви та заклинання, котрі створюються чаклунами та відьмами – ондатори.
                Зомбування людей проводиться з допомогою ондаторів, придуманих поневолювачами людства.
                Поневолювачі людства придумують ритмічні формули поневолення людей і вплітають ці формули в різні музичні твори – це ондатори.

                Ондаторів в інформаційному просторі Землі знаходиться незліченна кількість.


                Класифікацій ондаторів велика кількість, бо створюються вони не тільки розумними істотами цілеспрямовано, але і утворюються самостійно, спонтанно, з психічних енергій, виділених істотами – наприклад, величезною масою незадоволених життєвими обставинами людей або тварин. Тема «Ондатори» в сьогоденні вкрай актуальна.