почуто випадково

Яна Чекан
проста така собі, але з великими амбіціями і ще з більшими надіями, фантазіями. без планів, але дуже прагматична. така собі, проста. звикла жити у власному світі, де далеко не завжди було ясно над головою, навпаки її небо було затягнуто хмарами сумніву, невпевненості,страху. посмішка на обличчі і така глибока печаль в душі. так буває. у найвеселішої людини найсумніша душа.все змінив випадок. ох, який же він був нестандартний. щось таке незрозуміле, але таке спокусливе. ночі проведені у мріях, пошук серед тисячі інших нічого не робили. все так і лишалось. в неї була стабільність в житті, всього вистачало, напевно її навіть хтось любив, вона ж ... дозволяла себе любити. жорстоко. гралась? можливо. вона просто не знала що може бути щось краще.
перед очима була зовсім інша картинка, ночами марила... це схоже на якусь манію, хворобу. дурний стан. сама на себе злилась.Потім стало ще гірше. доля вирішила ще більше познущатись. а може це був шанс який вона не зрозуміла і не використала. а може все ще попереду. хз... так буває. вона там собі багато що придумала, це ж її талант. але все так і закінчилось, на папері і багато в голові.
та як так можна, коли при кожній зустрічі навіть не могла глянути на нього, навіть підняти очі. дура.а він то зірка. популярний, гарний, але надто класний щоб бути справжнім. це її абсолютно влаштовувало, або навпаки. навчання, сон, все відійшло на другий план. мріяла і придумувала собі всяку хрєнь. тупо і по дитячому. цілий світ перед очима і безмежне море її фантазїї.одного разу не витримала. сама б терпіла ще два роки. добре що існує алкоголь, що звільняє від обмежень. написала мемуари, такими простими словами, щирими і від душі. все або нічого, нічого або все. надіялась що зрозуміє. де там... примітивний розум самця не здатний до вищих матерій. ні то ні спитати можна))) почала ламатись. добре й так.ок. удачі і пака.
сумний кінець. або це всього лише початок. Її новим фантазіям. хай думає що хоче. але пані, доля якби була така ласкава, то подаруй їй ще одну можливість. а краще, хай до нього вже дійде.Мрії збуваються. але вірити мало, треба їх здійснювати вручну, тут автоматика безсильна.усе здалась. сумна історія. забудьте й не читайте. вона хай там собі літає. все так не буде. або ні.