Карлик Галиции назвал Русь Киевскую чёрной дырой

Сергей Козий
Карлики из маленькой Галиции пишут всё с маленькой буквы, потому, что они очень маленькие... :) Настолько, что им Надднепровская Великая Украина Руси - Малая Русь - Русь Киевская - большая часть Государства Украина представляется "чёрной дырой", поглощающей карликов в соответствии с теорией харьковчанина физика Ландау...
Остап Дроздов журналистский карлик из Лемберга (так у него ранее было написано на странице, а не Львова) настолько воинственный "свидомый"(он даже не знает в каком городе творил Ландау и где был расщеплён атом впервые за пределами США) галичанин, что в прямом эфире львовского телеканала называет власть "худобой", а Русь Киевскую - Надднепровскую Великую Украину Руси - "чёрной дырой"...
Но, иногда, он либерал-национал-социалист - страстный осудитель своих идейных клонов-конкурентов - коммунистов...
Остап Дроздов:
"Коли я в останній програмі порівняв владу з худобою, то ні в якому разі не хотів образити велику рогату худобу. Коли я слово фаріон пишу з малої букви, то ні в якому разі не хочу образити решту слів, що пишуться з малої букви. Мала буква не зневажає і не принижує. Просто термін "фаріон" слід уже ввести в політичний лексикон як новий іменник, поняття, категорію.

Візьміть за основу зверхність, пихатість і самозакоханість. Помножте на одержимість і обмеженість. Доплюсуйте самовпевненість та людиноненависництво. Відніміть критичне мислення й широту поглядів. Возведіть усе це до третього ступеню екзальтації – й отримаєте новий феномен. Він символізує наш внутрішній антимайдан. Усе те, за що ми висміюємо антимайдани, можна знайти у цьому явищі: вузьколобість, неспроможність вийти за рамки накатаної колії, панічний страх перед незвіданим, штампове мислення, цілковита залежність від власних стереотипів. Ну і захисна агресія – рефлекторна, захисна агресія тих, хто свою вразливість намагається компенсувати причетністю до чогось масивного, колективного. За ідеологією так легко сховатися з членським квитком КПСС! Публіцистичними цитатами Бандери так легко виправдати таку банальну рису характеру, як злість! І зверхність, зверхність, тотальна зверхність…

Не кожному «слабодухому ліліпутові» під силу отак сходу збагнути весь цей убивчий коктейль із начитаності й тупості водночас, із розуму і глупоти, з ерудиції й патологічного хамства. Утім…

Я обожнюю цей феномен. Хай виступає двічі на день. Бажано – тричі. Хай говорить на всі теми. Хай говорить про всіх і про все – бо ніхто краще не зможе впоратися з дискредитацією націоналізму як такого. Один носій цього феномену здатен замінити собою тисячу ліберастів, толерастів та й просто нормальних людей. Один конкретно взятий фаріон веде неоціненну просвітницьку діяльність із демократизації країни. Бо чим більше звучить жовчі та маячні – тим виразнішим стає здоровий глузд, так затребуваний у наш час.

Ми всі повинні радіти, що маємо таку чудову нагоду побачити цей феномен в одному букеті, під одною береткою.

Принагідно я вітаю Руслану Лижичко в клубі тих, у кого ну ніяк не складається з колишніми комуністами".

"Сладкий сон комуняки Фарион" Сергей Козий

Комуняке Фарион
часто снятся орды...
И наместник Стадион
бьёт её по морде...

Недоволен этот кат -
выдумщик рутенов,
Что в Галиции творят
подлую подмену...

Здесь тирольцев называют
словом "украинец"...
Комсомолец Тягнибок
родом не ариец...

А тевтоны не желают
Галич брать в Европу...
Откровенно посылают
Тягнибока в ж..у... :)