Комментарий по материалу Украина! Спешка нужна...

Виктор Спильный
Мої опоненти і недругі!
Які ви дурні!
И яка пустота глибокого невежества холодом смерті Україні, віе і дишить од ваших слов І мислей. Вас навчіла Родина-мате чітать і писать на бумазі. Но у вас нема ій намёка на прісутнисть мислі і розуму у вашої голові. Одна дурість даунів! Яка видна не осброенним оком. Бідна-бідна, мате Україна, як що у неї такі нерозумні діти! Які ясним днем не бачуть куди іх веде світове расістське еврейство В частності, у обличьі Арсенія Яценюка; якого, іого речі ій слова "вождя од еврейства" видають, непрікритого провокатора порхатого світового расізму. Що доброго ій хорошего можно ждать от світового расізму, котрі повалили Россию 1917 році, Котрі развалили СРСР.

Тепер узялись за Україну. Котру не митьём, так катаньем приведуть у свиняче стойло і загін тварин. Будуть ваші діти ій онуки вас клясти ій проклинать, за то, що ви такі дурні, такі сліпі. Як малі зайчата, котрих світовий дракон расізму проглине ій не подавиться. Ій Свята Земля України впане в дикунство рабства світового расізму.

Просинайся,Україно!
Окоти себе холодним душем божьёго розуму. І дай опир тім нерозумним расістам Сірої Підраси, котра вже 2000 років,не менш, як розпьяла Иисуса Хріста, Сина-Бога. А вас - Україна, ій подавно розіпне на хресті рабства українського народу.

                ******

З Різдвом Хрістовим,Україна!
Радуйся! Ой, радуйся Земле: Син Божій народився!

Хрістияне,святкуйте Різдво Иисуса Хріста.
Живіть по хрістианськи: Любить свого ближнего , як самого себе.

У тому чіслі: ій Звитяжний - Shinhu! А Shіnha - Звитяжного!
Бо ви виглядаете нерозумними людьми. Хоча ви, і не подобіе Бога на Землі. А потомки мауп , по-Дарвіну. Таке буде мое Cлово до вас, україньці!

Хай жіве і пасеця рідна ненька Україна. А ії виродки і недотёпи порозумнішають.

Прости,Господі!