Жаль, що нiхто... або про Evromaidan

Лиля Лялька
     Не відчуваю цього року свято в столиці. Не милує око пустий Хрещатик вранці,не  видно  того кропітливого приготування  традиційно до дня Миколая... 
     Мою країну поглинула чергова хвиля  повстань. Нас повсюдно підтримують або осуджують, одні народ, а інші владу.  І всі такі чомусь не байдужі, коли розуміють, що на терезах смачнющий кусень м'яса  і достатньо  лиш запропонувати гарну  ціну,аби покласти собі в кошик і пиляти по шматочку.

    Не можу залишитись осторонь!  Не піду я  на майдан, та й в антимайдан не піду. Там вистачає  незадоволених, знедолених, романтиків, бажаючих зробити собі промоушн, заробити і просто записати в свою життєву історію,що був на ТАМ..

    Просто жаль дітей залишених вдома з телевізором, тому що батьки пішли творити майбутнє, сліз матерів, які не спатимуть, бо діти там де холодно і можуть не повернутися.

 Й заради  чого?

  Ми лиш гвинтики і все давно сплановано. Тут тільки питання часу з ким і де ми будемо.  Невже бути патріотом означає купити стяг і натягнути його на плечі?  Невже маленьке зображення  революції зробить нас щасливими?

   Щастя не в натовпі, а в серці.

 Жаль, що пустіють  храми, і смердить моя столиця!
 Жаль,шо слухають лозунги, кричалки і обіцянки!
 Жаль,що ніхто не чує прохань...


 15.12. 2013