Глава пятая

Анна Баська
  В блокноте задание звучало  так: "Устрой шоппинг!" Для любой девушки - это два заветные слова. Только не для Ани. Точнее, не так. Она любила покупать и тратить деньги с пользой, а вот ходить по магазинам примерять - это просто кошмар.
   Через полчаса хождений она уставала, бесконечные переодевания туда-сюда ее утомляли и покупки становились не в радость, хотелось поскорее домой. Но задание есть задание. И потом, она вспомнила вчерашнюю эйфорию от флэшмоба и ей захотелось вновь ощутить ту же легкость и живость.
   Она без интереса рассматривала витрины магазинов одежды, но так и не рисковала туда зайти. Сегодня в отличие от вчера на улице было зябко и сыро. Осень капризная барышня, быстро меняла свое настроение.
   В одной из витрин бутика ее внимание привлек шарф. Ей захотелось прикоснуться к ткани, погладить бархатный рисунок. Шарф с рисунком цвета кофе с молоком и переливающими бусинками. То, что ей нужно. Мягкий и пушистый шарф из кашемира - даритель надежды и тепла...



    У блокноті завдання звучало так: " Влаштуй шопінг! " Для будь-якої дівчини - це два заповітні слова. Тільки не для Ані. Точніше, не так. Вона любила купувати і витрачати гроші з користю, а від походів по магазинах приміряти - це просто кошмар.
   Вже через півгодини вона втомлювалася, нескінченні перевдягання туди-сюди її стомлювали та й покупки ставали не в радість, хотілося скоріше додому. Але завдання є завдання. І потім, вона згадала вчорашню ейфорію від флешмобу і їй захотілося знову відчути ту ж легкість і жвавість.
   Вона без інтересу розглядала вітрини магазинів одягу, але так і не ризикувала туди зайти. Сьогодні на відміну від вчора на вулиці було зимно і сиро. Осінь примхлива дівчина, швидко змінює свій настрій.
   В одній з вітрин бутіка її увагу привернув шарф. Їй захотілося доторкнутися до тканини, погладити оксамитовий малюнок. Шарф з малюнком кольору кави з молоком і намистинками. Те, що їй потрібно. М'який і пухнастий шарф з кашеміру - дарувальник надії і тепла ...