Комментарий к вопросу об антиукраинском обличии

Виктор Спильный
                Виктор Спильный
                azbyki@mail.ru
                Малая Россія
                30.04.20123 р.
                13:00


      

КОММЕНТАРИЙ К ВОПРОСУ ОБ «АНТИУКРАИНСКОМ  ОБЛИЧИИ».


Відповідь на матеріал Антова в интернете "Звертаю увагу - у автора «Политический клинч и языковий вопрос» - на Антиукраїнське обличчя". 



Моя відповідь  відповіді  на відверту провокацію провокаціі.
«ЗВЕРТАЮ УВАГУ - НА АНТИУКРАЇНСЬКЕ ОБЛИЧЧЯ!».
(відповідь автору Антову на відверту іоёго провокацію )


10:07.   27 квітня 2013 р.

Прав, прав стократ Сократ – автор  "динамит", блестящего материала в интернете «Политический клинч и языковый вопрос»!
Вам до нього, Антов, ясновельможний пан, як поляку до Москвы навкарачки!
Жалкиї пігмеї!
Бідна, тай бідная; тая бідная Малая Россія!
Що не бачіть того єтногенезу над собою!
Що створило з нею Польске панство, та тії ж більшовікі Лазаря Кагановіча.

Ні  жодного  листа летописа  немае на вашій «ріднїй мові» , немае у тойії Малої Русі , за час від  князя Данила Галіцкого до гетмана Богдана Хмелніцкого, з 1248 по 1654 р.р., а це аж 406 років. Чотири века вас не було,  було не видно вас, «щіриї українці», не було, але і нє чути. Де ви були тоді, як Московія  у Европі сберегала честь Великої Русі, доньки Киевскої Русі?!

Де ви були , тоді , як руськиї люди будували Велику державу Россию!?
Де ви були , жалкиї хлюпікі?
Ві були у глобокої сраці, сберегали свої свінячі шкури. Коли люди працювали не на життя, а на смерть; за раді за Землю свою, не жалкуя жівота свого.
Де ви були тоді??

А тепер псами гавкаете из кута своеї Ойкумени на слона Россию из-під воріт исторіи, яку ви  не маете, тай не сберегли ніякої  исторіи для своїх онуків. Нє мае ні одного вождя народу, щоб зробити державу малороссов, які без Великої Русі, остались самотніми, як тії малиї курчатки.

Деж, звіткіля ж узялася та "рідна мова",  коли їїі такої не було ні коли?! Чім ви пишаетесь, пане Антов, віднося себе до древнього рода славянів-Русі-Антов.
Ви хочаб жоден стародавній лист знайшли на вашої "рідньоі мові"! Вам її из пальця взяли ваші шановнїі інтєлєгенти, які від страху тікали від Батия у голий степ із Тавріди, де поховані у гробах вашії князі та воеводи.

Чім ви пишаетесь, пан Антов, тім що зрадили Киіївску Русь; тай і з переляку забули хто ви; і, чіїх батьків ви діти.

Ви можете друкувать свої академічні справи, но ви е зрадник КИЇВСЬКОЇ РУСІ і Русської мові "Слова о полку Ігореві", бо в тої пісні  русських вояків немае ні жодного слова з вашої мові, яку вам підсунули Польскії пани, та Угорськії помещики. Як що, потребуе Господь Бог , то я піду вмирать за Русь Святу , за Малую Русь; піду відверто у табор до "дінамитів", але не до вас, жалкії байстрюки Польского шляхетства. Мій батько Тарас Бульба та Богдан Хмельніцкій, а ваш - Польске шляхетство, а ви його отродье. Як бі була ваша «рідна мова» у часі Миколи Васильовича Гоголя , то він би написав бі свого и мого "Тараса Бульбу" вашою мовою ойкуменівьців і околіївцівь, але вона написано гением малороссійского люду Руським языком. А це е, ще с дитинства, мій наії улюблюнійшій твір мого Руського пісменника, якій е моім  руським народом из словьян.

Якби ві хоть шось знали у цьому світі з  Исторії Русов!

То знали б , що Киевське пле,мя полян племени Русь, славяне , «варяги-русь» зійшлись у 852 році у Криму , в землі міста Севастополь;и по літопису Нестора, був у тих народів і племен один язык – славянский, а земля була Руською. Потому, ми і говоримо що язык був Руський

А ві і ващі свободовці, тії що в горах Карпатах мешкали,  ніколи не мали ні волі ні долі, ваша доля тільки клясть усё і усіх на чём світ стоіть , бо на більшее ви не спроможні. Бо, вас жаба давить, що ви таке лайно історії. Тай вам нема чого дать , чого предложить Руському народу, котрий з вами одной древнеї крові ще з часів князя Кия; и ,ще старіше біблейськи, аж до Мусия. Но ви і цього не знаете. Вам аби бузіть , щоб більш було ґвалту і крику, тай безглуздья. Як то кажуть , добрі люди, пусті свиню за стол , а вона і ногі на стол.

Ще з часів Князя Владиміра Великого Крестітеля, на Русі казали : « Биссіром перед свинями не мечуть». Де , «Биссір» - це шикарна і знаменита кухня древлянського племені слав,ян у Кріму. І добром страв с княжого стола,  свиней не годують. Так о то , про вас.

Слава народу Малої Русі! Слава руському языку нашіх предків! А хто не з нами, той проті нас. Нехай Господь Бог нас рассудить и судить. Бо сильніше славьян, не мае і не було ніколи кращего, хоробрійшого  і сильнішого народу у світі. Який ви так паплюжите своею «мовою» дурнів, які стали "мамлюками" Польских панів та своїх же більшовиків, які ій зробили з вас тіх "мамлюків". Пишайтеся і далі. Вас Московія і москалі так знущали, що бідний той Брежнев Л.І. сидів у Кремлі  і був при владі, а вин змінив кого?!

А Микита Хрущьов хто? Чі не з Малої Россії!?

Микита Хрущьов! Того ви ,«рідно мовні» очата ваши, не бачите ; щоб вам повилазило. Сліпиї народ серед сліпих. Могила горбатого справить, ій виправить в рівень з землею. От тоді буде годі.

Ганьба, мамлюкам Ойкумени незнаемой, тай тойї Околиці, і Околесіци, які зрадили рідну нашу Київську Русь; і, саму память про неї.  Бо вони темні люди, які не бачуть, що творять! Моії вам вітання ,пани мамелюкі. Вас , вашії діті ій проклянуть за все ваше добро до них , що ві готуете їм сьогодня.Бо, ніякої свободи у ваших онуків,прі вашому розумі, не будє!

Будівницьтво біблейської Вавілонскої вежі трівае на землі Малої Русі, яка стала Ойкуменою і Околиціею на краю Земли, тай стоить над прірвою. Яку, Малую Россію, зрадили, на якусь Ойкумену – «укра – ину», Околіцу; чі заоколицю. Яку, Малую Россію, у вас и у нас укра--ли; і, украдають.

Якая, тая Ойкумена і Околиця, нібито , десь у чорта на кулічках. Хай їм грець, казала моя бабуся.

Можете распь,ять мене, як того ІІсуса Хріста , за то що я не знаю вашої «мові» дурнів, бо знаю русскій язык Кіевської Русі  і  «Слова о полку Игореві».

Alles!