***

Астрид Мюллер
Насправді немає ніяких других половинок.Просто в один момент ти не розумієш як жив без цієї людини раніше.Як міг дивитися на іншу(іншого) і казати: «Я тебе кохаю!»Як міг тонути вже в таких чужих очах.А колись вони здавалися на диво близькими та рідними.Це просто був обман,ще одна невдала спроба.Як міг триматися за руку,таку далеку?А ці обійми?Поцілунки крадькома?
Все це стирається з пам’яті ,коли знаходиш ту одну-єдину людину,яка тобі потрібна.Яка не повірить твоїй фальшивій посмішці,яка за цією маскою зможе віднайти справжнього тебе – маленьку,налякану дитину.Якалише з одного погляду,лише по-сьогоднішньому відтінку твоїх очей зрозуміє,який у тебе сьогодні настрій.Яка прижме до себе і прошепоче на вушко тихо-тихо,ніби довіряє тобі найбільшу таємницю: «Я тебе не відпущу.Ніколи і нізащо.»Яка проведе долонею по щоці і ніби зітре всі тривоги,весь біль.Яка поцілує так ніжно-ніжно.І ти відчуваєш цей поцілунок не лише губами,а й розумом,серцем,кінчиками пальців.Яка буде поруч,не лише коли ти їй потрібен,а й просто так.Під чиї SMS-ки ти будеш прокидатися.Під ці слова: «Зай,а знаєш,ти мені сьогодні снилась.Це був найсолодший сон в моєму житті!»
Ти будеш з нею і в спеку і в холод,і будеш мокнути під дощем.Ти зрозумієш,що ніхто і ніколи не кохав тебе так щиро,як ця маленька істота.Будеш дивитися в її очі і весь світ звузиться до них.І немає значення якого вони кольору:синього,зеленого чи карого.Головне,що кохані.
Якщо ти знайдеш таку людину нізащо не відпускай її.Щоб не сталось,які б перепони б не трапились на вашому шляху.
Просто тримай її міцно-міцно.Обіймай до хрусту кісток.І кохай,ніби завтра вже не буде..