немецкий вариант

Алекс Рязанский
Сей стих сейчас опубликую,
  чтоб новый знак в язык ввести,
 в английском, в русском  существует,
 в немецкий пробую  внести..!

 Пускай немецкие поэты
 узнают новое чрез это...-



 Ihre blauen Augen und ein fr;hliches Lied
     gebar meine sch;ne Liebe!
    Ich ging auf den Markt und kaufte Blumen
     und der Himmel l;chelt und ich fliege ! ...

 Ich wartete eine Stunde,
 Sie ist nicht gekommen.

 Und meine Blumen verwelkt,
 und ich bin traurig (umzudrehen die von Ausrufezeichen)


   



 *** turn over the note of exclamation mark (umzudrehen die von Ausrufezeichen) is new symbol  Deutsch and English Language..,


      I am Alexandr Garmash
 author of  New Products (Innovation   keyboard     with  new button  with  new symbol  of Russian Language and new symbol  of Deutsch and English Language).

 I am Alexandr Garmash
 author of  new symbol  of Russian Language and new symbol  of English Language and Deutsch

 This symbol is turn over the note of exclamation mark (the sign, which is 1/4 shorter exclamation) - this symbol meanes great (large)
 negative emotions.
 In old time all emotions ( positive  emotions  and negative emotions) we meaned fo 1 mark
 (1 symbol) - !

 I proposal (suggestion) - positive  emotions to mean - !

 I proposal (suggestion) - negative emotions to mean - turn over exclamation mark (the sign, which is 1/4 shorter exclamation) ((umzudrehen die von Ausrufezeichen in Deutsch)

 Excuse me, in this time this symbol is not on keyboard.

 We must to add new button  with  new symbol  of Russian  and English Language on keyboard.

 (Предлагаю ввести в русский, английский, украинский и немецкий языки новый знак препинания, новый символ.
 Ранее мы все сильные эмоции обозначали одним знаком препинания -  !
 Мы всегда для обозначения сильных эмоций использовали воскл. знак.

 Предлагаю сильные положительные эмоции обозначать - ! (обычным восклицательным знаком)
 Предлагаю сильные отрицательные эмоции обозначать -  (перевёрнутым восклицательным знаком, который на 1/4 короче положительного восклицательного знака пунктуации)

 ( И, как следствие, добавить нужно этот знак на клавиатуры)



 Прошу извинить меня за мой хреновый немецкий

Сей стих сейчас опубликую,
чтоб новый знак в язык ввести,
он в русском долго существует,
пора и в Англию внести..!

 Пускай английские поэты
 узнают новое чрез это...-

   Your blue and biggish merry eyes
 my love fo you on Sunday rised!!!
 To run to market flowers buy
 and smile of sky
 to me is flying...!!!

I went to meeting place for you,
but I am not loking you..,

I expected you on hour..,
and all masses my flowers..(turn over the note of exclamation mark)

And spoil my mood  3*(turn over the note of exclamation mark)
and I am not good  3*(turn over exclamation mark)


*** turn over the note of exclamation mark ( the sign, which is 1/4 shorter exclamation)  is new symbol  of English Language..,

////////////////************///////////


Сей стих сейчас опубликую,
 чтоб новый знак в язык ввести,
 в английском, в русском  существует,
 в немецкий пробую  внести..!

 Пускай немецкие поэты
 узнают новое чрез это...-



Ihre blauen Augen und ein fr;hliches Lied
    gebar meine sch;ne Liebe!
   Ich ging auf den Markt und kaufte Blumen
    und der Himmel l;chelt und ich fliege ! ...

Ich wartete eine Stunde,
Sie ist nicht gekommen.

Und meine Blumen verwelkt,
und ich bin traurig (umzudrehen die von Ausrufezeichen,  das Zeichen, welches 1/4 kurz Ausrufezeichen)


 I proposal (suggestion) - positive  emotions to mean - !

I proposal (suggestion) - negative emotions to mean - turn over exclamation mark (the sign, which is 1/4 shorter exclamation)
 
////////***********////////


    I am Alexandr Garmash
author of  New Products (Innovation   keyboard     with  new button  with  new symbol  of Russian Language and new symbol  of English Language).

I am Alexandr Garmash
author of  new symbol  of Russian Language and new symbol  of English Language.

This symbol is turn over the note of exclamation mark - this symbol meanes great (large)
 negative emotions.
In old time all emotions ( positive  emotions  and negative emotions) we meaned fo 1 mark
(1 symbol) - !

 I proposal (suggestion) - positive  emotions to mean - !

I proposal (suggestion) - negative emotions to mean - turn over exclamation mark (the sign, which is 1/4 shorter exclamation)

Excuse me, in this time this symbol is not on keyboard.

We must to add new button  with  new symbol  of Russian  and English Language on keyboard.

 (Предлагаю ввести в русский, английский, украинский и немецкий языки новый знак препинания, новый символ.
 Ранее мы все сильные эмоции обозначали одним знаком препинания -  !
Мы всегда для обозначения сильных эмоций использовали воскл. знак.

 Предлагаю сильные положительные эмоции обозначать - ! (обычным восклицательным знаком)
Предлагаю сильные отрицательные эмоции обозначать -  (перевёрнутым восклицательным знаком, который на 1/4 короче восклицательного)



PS  К сожалению в рамках данного сайта в самом произведении постановка перевернутого восклицательного знака  не возможна. Сайт его переделывает в точку с запятой. При этом в замечаниях такой знак сайт "воспринимает" нормально)