Чолов ча Дружба

Танитам
Так вже сталося... не так,як хотілося б...не так,як гадалося...і вже точно, не сподівалося. ну чому ти його друг???

Чоловіча Дружба...я завжди про таке пишу з великої букви...бо жіноча - то лише пакт про ненапад...тобто,вона не існує. Інша справа, дружба мЕнів,таких собі смачно вдягнених та з добрячим життєвим досвідом. А ще, якщо те "зло" з дитинства - то ...ховайся. Ніколи він не проміняє тебе на друга. Хоч як би ти йому подобалась. Ти - "запретная територия", ти ж дівчина (байдуже, минула чи майбутня) його Друга. І хоч їх дружба зараз заключається у беззмістових тупих смс-ках раз в неділю, пофіг, вони  ж"з дитинства"...

Звичайно, іноді у вас трапляються вечори спогадів, іноді я там буваю... у своїх фантазіях. тільки не з ним. з Тобою.
...
Пишеш"дівчині свого друга" тупі натяки, типу "якби раніше я тебе зустрів..." чи "повезло ж Йому з тобою"... нудить...нудить і вивертає. Нікчема. невпенена в собі істота, яка боїться бути відкинутою і дівчиною, і таким собі "другом".  А глибоко в душі починає ненавидіти друга за те,що він тоді, колись, першим глянув на НЕЇ...

І лише ті короткі миті з Нею в мережі тримають тебе в сідлі. А як не було б інету, то вже давно впав би з того сідла і зламав би свою тоненьку шию. І не сподівайся на швидкий хеппі-енд! Бо вона завжди буде дівчиною твого друга, навіть якщо буде спати з іншою дівкою (!), навіть, якщо мине багато безглуздих років! Бо твій друг її не розлюбить,- ти це знаєш! А ти міг давно плюнути на всіх і на всі перешкоди і, вкотре,піймавши її шалений погляд, забрати собі! Вхопити міцно-міцно і не відпускати! нехай би задихалася від твого п'янкого запаху парфума і сигарет, вона ж так його любить!!!!!!!!! Нехай би пручалася, рвала кігтями твоє єство, ти ж так цього бажаєш!!!

Але ні... ти "предпачел" залишитися самотнім. справжнім. Другом.