Невдала порц я еротики

Одиночка99
Їхнє знайомство було не довгим. Воно тривало рівно від початку до кінця і не хвилиною довше. Випадковий докик того вечора запалив, залиту водою, свічку пристрасті тендітного тіла. Артерії та вени заповнились міцним вином, а очі затягнув туман.
Їх губи познайомились неочікувано швидко. Темна кімната покиної будівлі виявилась найкращим виставковим центром несамовитих душ, відкинувших сором, незнайомців. В цьому незнайомстві не було нічого зайвого, крім одягу та книги, випущеної з рук, дівчини.
Його поцілунки шепотіли шкірі про своє захоплення, волосся залишало по собі ледь відчутні стежки збудження, а тонкі пальці дотиками вимірювали стрункість тіла дівчини. ЇЇ тонкий язичок відчув приємну напруженість тіла юнака і задоволено скотився вниз по шиї, лиш іноді відпочиваючи та дозволяючи губам отримати власну порцію молодої плоті. Його рука, востаннє торкнувшись ключиці, поповзла по спині до талії, невловимим рухом ковзнула вгору по ребрах і завмерла. Ідеальні, в своїй простоті, форми заворожували красою. Пальці хлопця торкались сосків, викликаючи збуджену напруженіть. Він пестив груди незнайомки, а губи пристрастно впивались в її шию. Дихання збудливо лоскотало вушко. Цього було замало. Хотілось вивчити кожен міліметр жаданого тіла. Непомітно тремтяча рука поповзла вниз по животі і легким рухом звільнила тіло від останнього, що створювало ілюзію захищеності – білизна полетіла до решти речей, а пальці відчули приємну вологу. Він поводився обережно, наче боячись злякати, а дівчина дрижала під повільними, але впевненими рухами незнайомця.
Коли його пальці опинились на маленькій кнопочці внизу живота, тіло здригнулось в передчутті більшого. Її рухи благали насолоди, а котячі кігті лоскотали потилицю. В момент, коли вона згорала від нетерплячки,  він підняв дівчину на руки і обережно посадив на стіл. Все її нутро нило від бажання і в мить, коли він ввійшов, застогнало від задоволення. Її ноги обплели талію хлопця, і той почав повільно рухатись всередині неї, одночасно, шукаючи губами не досліджених раніше куточків тендітної шиї. Запах його тіла зводив з розуму. Вона цілувала напружені плечі, намагаючись не заглушити своїм стогоном мелодії їх тіл.
Легким рухом хлопець звільнився та зняв дівчину на підлогу. Ще кілька секунд і її тіло схилилось над старим деревяним столом. Спина прогнулась дугою, дівчина подалось назустріч до нього, вимагаючи нової порції ласки. Йому подобалось, як вогні старого ліхтара стрибають по шкірі цього беззахисного створіння і вхопившись за талію він повернувся в її солодке тепло. В цих рухах не було агресії чи злості. Впевненість та непоборна жага занурили його руку в волосся дівчини і зтисли кулак. Тіло пронизала хвилююча хвиля завойованості і дівчина більше не тримала в собі викрики, що при кожному русі зривались з її вуст та підбадьорюючими піснями вливались в його свідомість.
Хвиля насолоди захлиснула її і груди викинули трохи хриплий, але зачаровуючий своєю справжністю стогін. Її пільсації зтиснули його всередині, а очі залила насолода закінченості.
29.02.2012