Карпати Украiни

Гарри Поттер1
***
  Радимо побувати у горах Карпатах. Карпати самі найвищі гори  України. Їх можна знайти у Закарпатській, Львівській, Івано- Франківській та Чернівецькій областях України. У добру путь!
  У Карпатах є одне дивне, невеличке і дуже цікаве містечко. Коломия. У ньому є музей Писанки. Ну саме найцікавіше, що сам музей зроблений у вигляді яйця. Так і здається що хтось приніс і залишив тут гігантське яйце. Коли тобі скажуть, що це лише музей, то ти будеш здогадуватись що є у музеї.
  У приміщенні шедевра є багато розфарбованих яєць і розповідей.
  А ми продовжуємо путь і наближаємось до маленького ну не гіршого Коломиї, містечка Яремче. Тут протікає річка Прут. А за нею є ще один тільки уже природний шедевр. Гора Слон. На ній є скеля. Якщо підійти ближче то й справді, скеля скидається на слона ноги, хобот, хвіст.
   Іноді буває коли одну картину малюють два художники. Львівська область село Урич, Урицькі скелі. У 13-тому столітті додумались винахідники на скелях побудувати фортецю. Усе удалось. Природа почала, людина закінчила. Але розумнішою була природа. За сімсот п’ядесять років фортеця встигла розвалитись. І знаменита ця фортеця тим, що побудована на скелі. Саме сьогодні ви можете побачити залишки Урицьких скель.
  Найвища точка України. Говерла 2061м. Ви можите піднятися на її вершину побачити великі краєвиди, розповіді екскурсовода.
  На Говерлу ми підіймались ногами, а на іншу гору своїми тілами. Гора на якій побував кожен турист що був у Карпатах – Буковель. Ви думаєте у Карпатах немає техніки,  там теж є машина із дротом і сотнями сидіннями. Буковель це гора у Карпатах там де сідають на сидіння і підіймаються на вершину гори. За допомогою дротів сидіння перетягаються з низу в верх. Там теж гарно видно природу Карпат. Зимою туристи катаються на лижах.
  І на цьому ми закінчуємо нашу невеличку подорож Карпат. Повертайтесь до своїх домівок, Києва. На все добре!