Элiксiр маладосцi для жанчын. Рэцэпт

Братислав Либертус Новинки
ЭЛІКСІР МАЛАДОСЬЦІ ДЛЯ ЖАНЧЫН
рэцэпт

   Такім чынам, бярэм мужчыну ў адным экзэмпляры, пажадана вырощенного далей ад аўтастрады і горада, не прасякнутага смогам выхлапных газаў.
   Мужчына павінен быць у паўнаце сталасці: не недаспелым, але і не падгнілыя.
   Каб праверыць на сталасць, досыць памацаць яго: ён павінен быць мяккім, і з яго павінны лёгка здымацца ачысткі мінулым жыцці.

   Пачысціць яго. Лупіну выкінуць прэч.
   Памыць яго старанна ў ванне абяцанняў сваёй любові, да поўнай стэрыльнасці.
   Пасля гэтага прымаць вонкава і ўнутр, штодня, пажадана перад ежай, - каб эфект быў больш поўным.

   Умовы захоўвання эліксіра:
   Ні ў якім выпадку не трымаць яго ў халадзільніку!
   Ноччу трымаць у цяпле, а раніцой неабходна выстаўляць на свежае паветра (ніяк не наадварот!), - У адваротным выпадку эліксір хутка страціць свае чароўныя ўласцівасці і стане атрутны.

   Няўхільнае прытрымліванне умовам захоўвання і эксплуатацыі гарантуе падаўжэнне маладосці ў чатыры разы, да самай смерці.

    Рэклама дарэчы: эліксір неўміручасці ў стадыі распрацоўкі і выпрабаванняў.

    Прасачыць за навінамі працы доследнай лабараторыі можна на сайце www.jumor.nashe-bessmertie.com.
    Па пытаннях, што тычацца іншы выпрабаванай прадукцыі нашай бескарыслівай фірмы - звяртацца на сайт www.jumor.nashe-zdorovije.com.


З павагай -

Братіслаў Лібэртус, пісьменнік.
снежні 2010

перакладзена: 01.11.2011

пераклад з рускай мовы:
http://www.proza.ru/2010/12/14/1023