Эро-ЛИТ. Лицеистам посвящается

Мария Шибецкая
Еро-ЛІТ. Ліцеїстам присвячується. (оригінальна назва)


«Україна – країна драйвова, динамічна і еротична» (с) Андрій Курков

«ЛІТ – ровесник України!»(с) плакат до 1 Вересня

Ми –ліцеїсти. Але як це? Послухати тих людей, що навчаються у школах, то «Всі вони ботаніки». Типу як усі дівчата у ліцеї страшні та зарозумілі, хлопці ботаніки вокулярах. І взагалі, ніяких тусовок, гулянок чи інших розваг. О, ще одне: «У ліцеї, як і в Радянському Союзі, сексу не було і не буде». Але що ж є насправді?

Ось ми вранці прокидаємось. Після безсонної ночі обличчя – краще б вчора я бухав)Швидко одягаєшся, щось там перехоплюєш з холодильника – і бігом на маршрутку.Маршрутка – це окрема історія. Як співає Скрябін: «Їде маршрутка, як великасобача будка». Можливо і велика, але місця в ній зовсім немає. Якими акробатичними навичками треба володіти, щоб влізти у ранковий транспорт! А пози,пози, пози! Стоїш у таких позах, що будь-яка Камасутра позаздрить.«а сусіди всі мене із різних боків I loveyou…»

Маршрутку пережили, але запізнились. І з самого порогу ліцею починається… Галина Василівна чергує і, щоб життя медом не здавалось, одразу вас без вазеліну…. Тяжко( А якщо ще й дресс-код порушуєш…. Ну то вже екстремали)

На парах теж весело. На фізиці «ебонітові палички, притягання тіл»… чим не еротика? А як ми ґвалтуємо комп’ютери програмами, що зациклюються? Або саморобними «вірусами»? Їх ніякі контрацептиви від доктора веба та касперського не врятують.

У їдальні на великій перерві – то ж справжня груповуха з елементами садомазохізму. А якщо списуєш на підвіконні, товже й експерименти у громадьськими місцях)

Стомлений, приходиш додомуі… Ні поспати, ні в неті нормально посидіти. Домашні завдання – це як виконання подружнього обов’язку зі страшною дружиною.

Тиждень пролітає у турботах. І, нарешті, вечір п’ятниці… «Не іщі меня в контактє….»На вихідних порядного ліцеїста вдома не знайти, бо він відривається за весь тиждень.

Такий ось еро-літ) ;