infinity

Валериан Христофорович
Чайки летіли на захід, а журавлі на схід. "Перший сніг випаде в червні!", - кричали вони, схрещуючись своїми ключами, створюючи неймовірні головоломки із закритих замків. Із землі підіймалася вода і текла у небо, а дівчата проливали солодкі сльози у океан. Зима тривала три сезони, а яблуні і вишні все цвіли і цвіли. Цвіркуни грали на скрипках, а риби співали у квартетах. Жито колосилося корінням догори, а місяць сходив задом-наперед. Глухі вчили шрифт Брайля, а сліпі вчилися читати по губах. У цирках виступали шахтарі, а клоуни смалили папіроси під землею. Ми повинні були зустрітися на мосту із назвою у сорок приголосних, та його раптово зруйнувала раптова світова війна. Люди намагалися зшити рани Землі своїм волоссям, доки не зрозуміли, що мають надто тупі голки. Діти сміялися від болю і плакали від радості. Божевільні писали божевільні підручники, а ми крутили самокрутки зі сторінок "Хімії для єдинорогів". Шахматному коню набридло ходити літерою "Г" і він придумав нову фігуру. Літописці зненавиділи чорнило і писали історію власною кров'ю. Завойовники завойовували жіночі серця, а голі п'яти мерзли під ковдрою. "Для нас межа - тільки небо", - кричали різнобарвні папужки і розбивалися о скляний дах зоологічного саду. Пройшло мільйон років, світ декілька разів зійшов з розуму, а ми все кохалися і кохалися один у одному..