Нашли виновного в деле Гонгадзе-2

Петр Иванов 7
Президенту України Віктору ЯНУКОВИЧУ

Шановний пане Президенте!
Звертаюсь до Вас з проханням розібратись і прийняти відповідні рішення й міри у справі відомого аналітика,  журналіста та вченого Володимира Івановича Матвеєва (Київ), якого я знаю як талановиту людину по його професійній діяльності. Його актуальні статті і аналітичні матеріали, які відповідають дійсності, викликали обурення високопоставлених чиновників, мафіозі, лідерів Київської масонської ложі. Як відомо, в діях знищення на постійного переслідування В.І. Матвеєва, задіяні провладні структури, МВС і СБ України, які не належать українській нації, а намагаються нищити християнський народ України. Знищити розумних гарних людей, потрібних Україні, які можуть принести користь державі.
 Мені відомі спроби і методи знищення В.І. Матвеєва, так схожі з знищенням Георгія Гонгадзе. Цей брудний прийом, який існує здавна, як і знищення П.А. Столипіна, мого прадіда. Незалежна Україна живе по старим правилам і законам. Нашій державі не грошей не вистачає, а мудрості. Не забувайте три речі, які знищили Рим і Трою: це спесива..ужність, таємнича заздрість й дитяча порада. Під цим висловом живе Україна останні двадцять років. На нас чекає та участь, якщо ми не змінимо наше життя і закони. Щодо справи В.І. Матвеєва, то всі матеріали, які підтверджені, я висилаю в листі. Постійні погрози Матвеєву та заклики припинити писати актуальні статті, викликають обурення, як знищення гідності, розуму, совісті людини. Постійне переслідування Матвеєва з залученням співробітників МВС України та зарубіжних спецслужб, прослуховування телефонів, постійне слідкування за переміщенням, цькування і наміри фізичного впливу. Знищення В.І. Матвеєва та його сім’ї почалося з 1990-х років, коли застосовувалися дії обговорення й компрометуючі засоби, які руйнували життя Матвеєва та його сім’ю. В 1990-х роках до його приміщення намагалися увірватися молодики, які представлялися співробітниками СБУ. В 1998 році майор СБУ розбив авто Матвеєва, після чого життя його матері обірвалося. В.І. Матвеєва було звільнено з усіх посад і наразі він, як потрібний для України спеціаліст, фактично безробітний.
В грудні 2005 року на В.І. Матвеєва біля його будинку в Києві по вул. Миропільська, 3, кв. 27 був здійснений напад. Побиття було розраховано на знищення. Але після двох операцій та забій голови і розбитої ключиці, життя було врятовано. Була заведена справа в Дніпровському РУГУ МВС України в місті Києві, але вона потім була закрита, як напад за фактом пограбування. Проте я є свідком телефонних погроз, що вони його в другий раз доб’ють, що їм тоді не вдалось. Працівники міліції навмисно не врахували свідчення у справі переслідування Матвеєва в Україні з залученням співробітників МВС України та спецслужб.
Прошу відновити розслідування справи, яку ганебно закрили. Прошу притягти до відповідальності й покарати тих замовників, якій надалі, кришовані спецслужбами України, продовжують свої брудні справи. Вони звинувачені в зруйнованій сім’ї В.І. Матвеєва. Наміри представників інтелігенції захистити В.І. Матвеєва (копії листів додаються) викликали погрози на них й тиск та небезпеку. Прогресивна громадськість західної України ознайомлена з подіями, що відбуваються з Матвеєвим В.І., обурена, а також негативно ставиться до мір які загрожують його життю й висловлюють свою підтримку. Наразі дуже прошу Вас, як Президента України, який обіцяв покращити наше життя й дотримуватися Конституції України розібратися й допомогти у цій справі. Надіюсь на позитивний результат.
З повагою, Алла Михайлівна Шевцова (род Столипіних) адреса, особистий підпис 6.10.2011 року