Вагiтна у 16, MTV production

Валериан Христофорович
Що ж це? Шоу, що показує молодим дівчатам плюси і мінуси вагітності? Розповідає як поводитися? Як бути? НІ! Це чергове шоу, що виставляє на посміховисько особисту трагедію якоїсь бідолахи. Невже продюсери справді думають, що можна виносити на люди чиюсь "брудну білизну"? Показувати, як хвилюється і боїться молода матуся? Як вона залишається майже сама: 
 а) без коханої людини. Адже більша половина хлопців в 16, 17, 18 ще не виросли, хочуть порозважатися, "подуріти", погуляти, а з дитиною це практично неможливо. Вони кидають дівчат, яким напередодні клялися в коханні. Вони підлі боягузи. Вони навіть уявлення не мають, перед яким вибором стоїть дівчина, коли обирає чи залиши дитину. Вони не знають, що після невдалого аборту можна втратити шанс завагітніти знову. Вони думають лише про себе. Хлопці такі боягузи. 
б) без підтримки батьків. Напевне, це для молодих матусь найважливіше, адже вони нічого не знають і всього бояться, а батьки уже обізнані, досвідчені, он яку доньку виховали. Та не всі батьки можуть прийняти це.. По перше така рання вагітність - своєрідне клеймо на репутації родини, по друге вони не вірять, що їхня дочка красива, розумна, вихована, інтелігентна, потрібне підкреслити так рано втратила цноту, лягла під когось і одразу ж залетіла. Вони впевнені, шо всі їх діти будуь займатися сексом строго після 18/21/35. Вони не розуміють дочок, виганяють їх з дому. "Йди до батька дитини!", - гнівно кричать услід. А самі потім плачуть..
 в) без найкращої подруги. Адже в основному дівчата не вміють дружити. І навіть у такій ситуації людина, на яку ти розраховувала, покладалася, може сказати: "А я тебе попереджала!", розвернутися і піти. Залишити сам на сам зі страхами. І нікому буде вислухати налякану молоду матір. І ніхто так не підтримає. По іншому - так, а як найкраща подруга - ніхто.
 І ось цю особисту трагедію MTV виставляє напоказ. Воно думає, що це весело, що люди це люблять, що можна насміхатися над кимось. Вони щиро вірять, що саме шоу такого типу підіймають рейтинги. Йому на все плювати, окрім соєї популярності. Йому чхати, що більшість погоджується лише через кругленьку суму, яку отримають за зйомки. Час нелегкий, утримувати самому дитину важко.. 
 З кожним днем все більше схиляюсь до того, що такі шоу потрібно закрити, а їх авторів спалити.