Супердiвчина. Частина 1. Епiзод 6

Алексей Сергиенко 2
І коли вона так вперше вже не примарилась тобі, а ти так побачив її-у тебе в голові стукнуло "Supergirl"- так у тебе часто буває-коли йдеш і бачиш людей і кожному з них ти ліпиш ярлик- очкарику-"ботанік", вагітній жінці- "ось воно щастя"- так і тут побачив- і пройшла іскра- "Supergirl"-і потім дивуєшся сам, як влучно тебе приходять на розум такі ярлики, що ти потім вже не їх не "переглядуеш"...
Так і є "Supergirl"-і при знайомстві, в перые якісь лічені секунди отримуєш море інформації про людину-з погляду жестам, одязі, мови, і купі інших невербальних символів, за поведінкою, позі, поставі-багато чого- але відразу розумієш-вона- як супер речовина,як суперматеріал, недоступна погляду, як таємне таємне знання для посвячених, як Талмуд, наявний після перших 6 томів..
і вона б відчула тебе дощем який зійшов, трохи божевільним, трохи не в собі, сама божевільна, немов з темного неба зійшла...
І вам би хотілося говорити один одному слова, дарувати голубів і посмішки, розчинятися в насиченому вашим потягом повітрі, приходити і наздоганяти один одного морськими хвилями, сміятися струмками, дзюрчати і дзвеніти, кричати птахами, налаштовуючись на повітряні потоки, як би ви сприймали тоді вітер-не як шкоду, а як благо... як би розпускалися весняними квітками, як би жалкували про день минулому, в якому ви щось не завершили з вами вже початого-мотивуючи, що хотіли прожити його як останній, як обписавши старий зошит у вас не знайшлося місця дописати ще одну важливий рядок і залишилося тільки завчити його в пам'яті, боячись не забути....
І ви оживали- ви воскресали-- ви знаходили себе, ви знаходили землю обітовану, ви знаходили небеса, загробне життя, заробляли собі реінкарнації на бонусні бали (витратити протягом двох тижнів з моменту отримання цього повідомлення, подробиці за телефоном- дзвінок по Росії безкоштовний 8 800 200....), отримували райські кущі з розкішними пері, отримували свій сук гігантського дерева Игдрассиль, і свої шість соток в Валгалi, імунітет від палаючого котла де ревно ставиться до своєї роботи сам біс... який працюе понаднормово, і в святкові і вихідні дні, де тебе чекае із занепокоєнням і тривогою... "коли ж ти нагрянеш?", "пекельний вогонь по тобі плаче"... "простоює устаткування"...
І в природі виник такий рух, ніби годинник переводили назад, як ніби ви отримували поліпшене харчування в якийсь державне свято, як ніби вам давали здачі, більше, ніж потрібно, як ніби ви самі перевиконували своїм спілкуванням план п'ятирічки, граючи вкладаючись у свою зміну, тому що ви зосередилися на любові, як на роботі і результати, і вас ніхто не відволікав, і не заважав. Все було саме так. Ви стряпали все саме так, все як годиться....