дружба

Лена Березюк
;Друзі. Чи в кожного вони є? І хто вони такі взагалі? Ті хто ходять гуляти з тобою? Чи можливо ті які спілкуються тільки через  вигоду?  Ні!  Друзі це ті люди які допоможуть тобі в біді, яким ти можеш подзвонити  в 3 ночі, бо тобі погано. Які вислухають, порадять, підтримають, а не ті що будуть обговорювати тебе за твоєю спиною.
;Чи багато в наш час є справжніх друзів? На мою думку ні!  Адже не кожна людина може і вміє дружити.
Як можна розпізнати друга? І чи часто трапляється так, що друзями стають ті люди на яких ти навіть не міг подумати?  Знайти справжню людини, друга, дуже важко, тим більше в наш час.  Адже всі шукають якусь вигоду,  зближуються з тобою, щоб щось цікавеньке дізнатись і розповісти всім іншим. Вони не зважають на наші почуття. Втираються нам в довіру, все дізнаються  і роблять боляче. Хто ж тоді ці люди? Зрадники?  Можливо, хоча ми не можемо звинувачувати їх, в цьому є і наша вина. Ми не змогли розпізнати людину, відкрившись їй повністю.
Часто буває так, що люди називають один одного друзями немаючи найменшого поняття що таке ж справжня дружба!
;Для мене дружба це коли, ви двоє і вам більше ніхто не портрібний. Коли ви смієтесь просто так, і вас ніхто не розуміє. Друг завжди зрозуміє тебе з пів слова. Він відчує коли тобі погано. Не залежно від того чи хочеш ти чи ні він не залишить тебе у важку хвилину, бо добре знає що коли ти кажеш "я хочу побути сам (а) " він (вона) благає про допомогу. Це коли ти людині можеш сказати все, все що думаєш, відчуваш. Дружба це скарб, її потрібно берегти. Потрібно вміти розпізнавати справжніх друзів, і не робити їм боляче.