Вiдчуйте свiжiсть альпiйського лугу!

Иван Сергиенко
1. Ніч, натура                гірська полонина

Зліва в кадрі силует дерев"яної колиби. В світлі повного місяця на передньму плані висвічується плай. Позаду височіють вкриті снігом вершини гір.

В колибі скриплять і відкриваються двері. З них на плай вискакує силует чоловіка, який підтюпцем, тримаючись за живіт біжить в сяйві місяця нагору по стежині.

Справа нагорі стоїть типова дерев"яна сральня. Силет чоловіка заскакує до неї.

Повний місяць. Гори. Сюрчать цвіркуни.

З.К.
(вигук полегшення)

О-о-ох!!!


2. Ніч, інтер"єр                всередині сральні


Із ЗТМ

У повній темряві видніється прорізане у вигляді сердечка віконце, через яке всередину потрапляє промінь місячного світла.


ЗК (звуки)

Нюхаюче посопування носом.

(відразливо)

Бве-е!

Слідуючи променю місячного світла, в кадр потрапляє балончик з аерозолем.

НАПИС

АІР-ВІК: АЛЬПІЙСЬКА СВІЖІСТЬ

Рука бере балончик і коротко розпилює перед собою. У шлейфі аерозлю яскраво проступають осяяні сонцем альпійські квіти.


ЗК (звуки здивування, позитивно)

О-о!


Палець знову тисне на розпилювач, заповнюючи кадр хмарою аерозолю.



3. День натура                гірська полонина

У яскравому сонячному промінні буяє різнотрав"я альпійської луки. Біля дерев"яної колиби, прикрашеної ампельними геранями, розставлені столи, за якими туристи п"ють пиво. Невеликий духовий оркестр у тірольських строях грає веселу пісеньку.

Проте музика припиняється і всі присутні мовчки дивляться на…

…Чоловіка, який знявши штани, у сидячій застиглій позі, тримає балончик аерозолю в руці.


ЗК (голос диктора)

Відчуйте свіжість альпійського лугу!