Дима Гнатов РОЛЛиКС Эксклюзивное интервью

Богдан Писар
"РОЛЛІК'С - це українська ватага, яка поєднує в собі сучасні віяння щільного гітарного звучання зі складовими читки і проникливого, з натиском співу."

Phoenix: - Вы участвовали в поекте "Свежая кровь" на М1. После этого проекта "проснулись" ли вы знаменитыми?

Діма: - Прокинулися, як і всі звичайні люди - з нечищеними зубами, з заліпшими очима, з бажанням ще трішечки поспати і не йти на роботу. В повітрі ніякою відомістю не пахло.

Phoenix: - Какая атмосфера царит в группе?

Діма: - Різна: від дружньої до ненависницької. Все залежить від конкретного періоду в розвитку гурту та настрою конкретної людини. Зараз я б назвав це партнерськими відносинами, як в бізнесі.

Phoenix: - Над чем сейчас ведётся работа?

Діма: - Ми завершуємо запис другої студійної платівки під робочою назвою "Перетворися на зброю", реліз якої запланований на початок наступного року. Платівка міститиме 12 міцних і забійних треків в нашому стилі. Ми поєднуємо сучасні тенденції щільного гітарного звучання із складовою читки і проникливого з натиском співу. З нагоди нашого п'ятиріччя ми відіграли концерти в Херсоні, Хмельницькому, Львові, Тернополі, Луцьку і Рівному. У грудні заграємо у Вінниці, Дніпропетровську і Донецьку. А завершимо рік передноворічним концертом в Херсоні. А ще 12 грудня ми знімаємо нове відео на пісню "Зруйнувати все". Знімальним процесом займатиметься та ж команда, що знімала кліп на "Бий/Бий".

Phoenix: - Помните ли вы свою первую песню, и если можете, расскажите когда и как она была исполнена?

Діма: - Моя перша пісня була англійською мовою. Я взяв якийсь єлектронно-гітарний трек (без вокалу) і наклав на нього свій текст. Потім виконував його на дискотеках. Мені було років 18.

Phoenix: - Какие группы оказывают влияние на ваше творчество? Есть ли у вас кумиры?

Діма: - Зараз на мене мало хто впливає з музичних виконавців. Мені завжди подобалися The Prodigy - їх можна назвати моїми кумирами. Але від них в моїй творчості мало що можна помітити.

Phoenix: - Ваши любимые писатели, влияет ли литература на ваше творчество?

Діма: - Впевнено можу сказати, що улюбленими письменниками нашого композитора і басиста Мурашова є Чак Паланік і Булгаков. Решта наших учасників неграмотні і темні ))

Phoenix: - Влияет ли творчество на личную жизнь?

Діма: - Скоріш за все особисте життя впливає на творчість. Звісно і музика впливає на особисте життя - іноді заважає, забирає час.

Phoenix: - Как вы оцениваете современную рок-сцену в Украине?

Діма: - Їй потрібен сильний поштовх. А такої команди чи сили я наразі не бачу. Звісно, є сильні і цікаві гурти, але вони не здатні розворушити рок спільноту і народити велику армію шанувальників. Зараз це місце залишається вакантним. От всі за нього і боряться, хто як може...

Phoenix: - Что вы можете сказать вашим фанатам в городе Харькове?

Діма: - Радійте життю, добивайтеся своїх цілей і не зраджуйте мріям.

Ссылка на публикацию: http://www.rock-kharkov.com/t1743-topic