14. Голова ради ветеранiв

Олег Устинов
          Голова ради ветеранів села Нива Трудова Кушнір Віктор Дмитрович є достойною людиною, користується заслуженим авторитетом, активний член виконкому. Довгий час був головним ідеологом партійної організації радгоспу-комбінату імені 60 – річчя Радянської України, працював інженером, головним гідротехніком комбінату.

         Організація ветеранів вважає своєю головною метою всебічний захист законних прав, соціальних, економічних, вікових інтересів ветеранів війни, праці; дітей війни, ветеранів військової служби, інших силових структур, пенсіонерів, громадян похилого віку.  Турбота про ветеранів завжди була і залишається у центрі уваги сільської ради та її виконкому. «Пам’ять війни – це пам’ять серця, – відзначив Віктор Дмитрович – А пам’ять наших ветеранів про воєнні роки, їхні знання і величезний досвід, ставлення до ратного і громадянського обов'язку – це невичерпне джерело патріотизму, взірець, гідний наслідування для прийдешніх поколінь. І наш обов’язок зберегти їх для нащадків в ім’я миру і злагоди на нашій землі».

         Віктор Дмитрович завжди в курсі всіх справ ветеранів.  Один раз на тиждень веде прийом  пенсіонерів, ветеранів.  По можливості вирішує проблеми, особисто відвідує хворих. Про проблемі завжди говорить на засіданнях виконкому сільської ради, інформує керівників підприємств та організацій.