26. Готельний комплекс

Олег Устинов
          Готельний комплекс «Нива» в селі Нива Трудова був однією з візитних карток нашого села. В часи, коли радгосп-комбінат ім.. 60 річчя Радянської України мав найвищі показники в Радянському Союзі, виникла необхідність збудувати новий готельний комплекс.

          До нас приїздили делегації вивчати передовий досвід розвитку свинарства. Гостями були німці, поляки, чехи, американці, італійці, приїздили делегації з усіх куточків Союзу, Казахстану, Молдови, Білорусі. Пропонувалось гостям проживання у зручних одно-, дво-, трьохмісних, люкс номерах.  Номери майже п’ятизіркові: чудовий дизайн, дорогі заказні меблі, чудові вітражі, дорогий посуд. По телевізору можна було побачити все, бо кабельний канал давав змогу робити великий вибір. Для зустрічі офіційних делегацій був чудовий банкетний зал, для відпочинку обладнані холи, більярдний зал, кінозал.

          Складалось враження, що цей готель був маленькою частинкою велетенського мегаполісу. Іноземці не вірили, що це може бути в простому українському селі Нива Трудова. А це завдяки тому, що незмінною хазяйкою цього чарівного містечка була Скрипка Валентина Михайлівна. Це вона створювала затишок, тепло, добрий настрій, від її посмішки мінявся настрій на найкращий. Спасибі Вам, Валентино Михайлівно!