32. У сучасному селi сучасне телебачення

Олег Устинов
            Є в Ниві Трудовій своє телебачення. Заснував його приватний підприємець, депутат сільської ради Кульпач Андрій. Зараз керує антенною службою Бондаренко Микола. Жителі села мають можливість дивитись у своїх оселях майже 40 каналів телебачення, транслюється місцевий канал «Нива-ТВ».  На місцевому каналі ми маємо можливість переглядати новини Ниви Трудової, все про життя сільської ради, про комунальне підприємство «Нивотрудівське», життя місцевої загальноосвітньої школи, об’яви, оголошення, музичні привітання.
 
            По місцевій мережі в кожну оселю прийшов до нас Інтернет. Маємо свій сайт за адресою в всесвітній мережі  http://nivanet.dp.ua/     Дуже цікавий ресурс.  А на сторінці, де розміщені фотографії,  побачите всі сторони нашого життя. Тут фотографії від зародження комуни Нива Трудова до сьогодення, тут  побачите життя школи, життя підростаючого покоління, наші будні, наш Храм, нашу природу, наші свята …

            А ще Антенна служба надає послуги з продажу телерадіоапаратури, мобільних телефонів, фотоапаратів, побутової техніки та інших товарів. Тут можна сфотографуватись та замовити фотокартки.

Пишіть за адресою    nivanet@yandex.ru

            Кожен день ми приходимо додому втомленими після важкого трудового дня і, влаштувавшись з полегшенням в кріслі, вмикаємо телевізор ... і дивимося «Нива-ТВ».

http://oleg-ust.mylivepage.ru/