Малин - 10

Малин -1
                ОЧЕНЬ  ХОРОШИЙ  И  КРЕПКИЙ  ДОМ,

                БОЛЬШОЙ,  ЧИСТЫЙ  И  УХОЖЕННЫЙ...

                КРЕПКИЙ  ДОМ  -  ХОРОШИЙ  ХОЗЯИН

                ЕГО  СТРОИЛ  И  ОБУСТРАИВАЛ,  -

                ТОЛЬКО  ЗАЧЕМ  ОН  ПРОДАЁТ  ЭТО  ДОМ ?


                ДА  И  С  ЗАБОРОМ  ЧТО-ТО  ПРОИЗОШЛО, -

                МОЖЕТ  НОВЫЙ  ХОТЯТ  ПОСТАВИТЬ ?


                -------------
               

                КОЕ  ЧТО  О  МАЛИНЧАНАХ...


Малинчани взяли участь в конкурсі юних бандуристів імені Гната Хоткевича
Перемогли в конкурсі і готуються до наступного


Нещодавно на базі Харківського державного університету мистецтв імені Івана Котляревського відбувся ІV відкритий конкурс юних бандуристів імені Гната Хоткевича. Цей конкурс юних талантів традиційно проходить один раз на два роки. Конкурс відбувався у двох номінаціях - "Бандуристи-інструменталісти" та "Бандуристи-вокалісти" у трьох вікових групах - молодша (6 - 9 років), середня (10 - 12 років), старша (13 - 16 років). Для участі у престижному і представницькому конкурсі прибули 50 юних талантів із 14 областей України.
Житомирщину на ньому представляли вихованці Малинської дитячої школи мистецтв. Журі, очолюване доцентом кафедри народних інструментів Харківського державного університету мистецтв імені Івана Котляревського, кандидатом мистецтвознавства, лауреатом міжнародних конкурсів Любов Мандзюк, високо оцінило виступи наших юних бандуристів, відзначивши належний рівень виконавської та технічної майстерності. Наймолодша учениця педагога Тетяни Сябер Тетяна Герасименко, третьокласниця Малинської ЗНВК "Школа-ліцей №1 імені Ніни Сосніної" завоювала І місце. Це дозволило Тетяні взяти участь у гала-концерті конкурсу. У середній віковій групі у номінації бандурист-інструменталіст почесне ІІІ місце посіла вихованка молодого педагога Лесі Власенко Інна Токарчук. Дипломантами у середній та старшій вікових групах у номінації "Бандурист-вокаліст" стали учениця заслуженого працівника культури України Світлани Майданович Валерія Бернацька та Тетяна Ткаченко (викладач Тетяна Сябер). У найстаршій віковій групі дипломантом конкурсу став єдиний представник сильної статі Богдан Пархоменко (викладач - Тетяни Горленко). Концертмейстром юних бандуристів була Наталія Перегуда. Додому юні малинські бандуристи та їхні наставники повернулися із дипломами конкусу та цінними подарунками.
Нині малинські бандуристи та їхні вчителі розпочали підготовку до участі в міжнародному конкурсі "Волинський кобзарик", котрий проходитиме 16 жовтня цього року в Луцьку.