40. Дитячий комбiнат Сонечко

Олег Устинов
          Наші діти - це наша старість. Правильне виховання – це наша щаслива старість, погане виховання – це наше майбутнє горе, це наші сльози, це наша провина перед іншими людьми, перед усією країною.

          Дитячий комбінат «Сонечко засновано в 1984 році. 25 років промайнуло як один рік. Наші яскраві спогади:  про безтурботне дитинство, яскраві свята, веселі ігри, і про першу виховательку - другу маму — не зітруть ніякі життєві негаразди.

          Щоранку, крім вихідних, у дитячий садок «Сонечко», що в Ниві Трудовій, поспішають його вихованці. Завідуюча Воронова Алла Володимирівна називає їх «наші «сонечка». Таких «сонечок» у нас 110! (4 вікові групи). Алла Володимирівна має почесне звання «Відмінник народної освіти України». З 1984 по 1997 рік дитячий комбінат очолювали Чубінова Людмила Макарівна, Шуппе Людмила Андріївна, Шутько Діна Іванівна, Устінов Анатолій Григорович, які вкладали у дитячий садок свою душу і давали змогу вихованцям здійснювати право на здобуття дошкільної освіти, збереження життя та здоров’я дітей, створювали умови для всебічного розвитку дітей.
 
          У дитячому закладі працює переможець конкурсів: «Умілі руки», «Вироби з природних матеріалів»,  «Золоті руки» - вихователь Пшеничникова О.І.  Плідно працює творча група закладу: Єлізарьєва Н.А., Сердюк Н.П., Мудрак В.О., Таран О.П.
Приміщення дошкільного навчального закладу комфортні, сучасні та безпечні. Вихованці «Сонечка» беруть активну участь у всіх заходах села.

          Дуже важливо, щоб люди, які працюють з дітьми, не тільки вміли навчати, а й любили і поважали їх, мали сучасні погляди на виховання та були справжніми друзями вашим малюкам. А ви не хвилювались, залишаючи дітей у наших садочках. Саме такі вихователі працюють у нас - вони терплячі, спокійні, вони з розумінням ставляться до переживань дитини, вміють зацікавити і провести захоплюючі заняття. Усі вихователі наших садочків мають педагогічну освіту, великий досвід роботи з дітьми, власні методичні розробки занять.
               
         Всьому колективу дитячого садочка побажаємо творчої наснаги та терпіння в нелегкій справі виховання наших дітей. Щоб кожен день був яскравим і неповторним. І головне — щоб не один десяток років веселий дитячий сміх радував ваші серця.

Посміхніться. В дитячому садочку у вільний час грали у рими і ось що почули від наших діточок:
- Палка.
- Галка.
- Лист.
- Хист.
- Оса.
- Ковбаса.