Двигуни

Ната Вольвач
Уявіть, що ви потрапили на безлюдний острів. Керуючись прикладом Робінзона та спираючись на свій багатий життєвий досвід, ви все ж адаптуєтесь до тамтешнього життя, вправно боретесь за виживання, показуючи неабияку силу духу… Та згодом вас спіткає думка, що чогось бракує. Повна ізоляція від цивілізації , брак інформації, ведуть до неминучої деградації.
Дякувати Богові, ми живемо не на безлюдному острові, і вже точно не відрізані від сучасних хитрощів здобуття будь-якої інформації Ми дуже просто можемо отримати її.. Досить тільки підключитися до мережі Інтернет – і маємо можливість дуже просто відшукати реферат, або дипломну роботу, або без зусиль отримати чотири томи «Війни та миру». Навіщо витрачати час на пошуки  потрібної книги та годинами сидіти у бібліотеці? Дивлячись, на сучасну ситуацію можна сказати, що бібліотеки зараз не найпопулярніші заклади серед громадян. Але все ж, поки що не кожен може скористатися послугами Інтернету, тому,  книжкові фортеці поки що не збираються поступатися гіганту інформації, Інтернету.
Та, можливо, згодом так і буде.. Адже з появою компютерів Біл Гейтс казав, що в майбутньому вони будуть майже у кожного. Зараз так і є. Інтернет захопив багатьох комп’ютерних користувачів: дорослих та підлітків, навіть дітей! Хто знає, можливо, наші онуки будуть ходити до школи та носити туди замість підручників ноутбуки. Звучить дивно, правда ж? Не будемо забігати наперед та робити якісь висновки, та одне знаю точно: люди і через багато років будуть такі ж, як і зараз, а от що вони триматимуть у руках, книгу, чи комп’ютер, це вже тільки питання часу.