Козу, тосек лаззатын алмау, канагаттанбау

Асет Мукашбеков
Ескерту: Автор касіпкой жазушы, не журналист, не баксы, не емші, не коріпкел, не кумалакшы емес. Асет Ризаулына Кудайдын кудіретімен "жанды жетелеуші" орысша айтканда "проводник души" касиеті 2009 жылы Грецияда Зевс туган «Крит» аралында конып, пір Бекет атанын жане киелі Самарканд жерінде жаткан улы колбасшы Амір Темірдін мазарында ушінші тылсым козі ашылган - Рухани Устаз.

Асет Ризаулынын Жаратушы дарыткан касиеттері: кара дуга, тіл, коз тигендерді тазалау, адамнын омірдегі жане бизнестегі жолын ашу, аурасын тазалау, журегінін кірін аршу, періштелерін кайта кайтарып озіне кондырып беру, барлык ауруларынан арылту, омірлік багдарламасын тубегейлі жаксы жакка озгерту, ата баба аруактарымен тікелей тілдестіру аркылы бірнеше гасырлар бойы байланыс узіліп калган ата бабаларынын несібесін, байлыгын кайта кондыру.

Себебі, ата баба аруактары аркашанда урпагынын камын ойлайды. Урпагынын ішінен озінін несібесін, байлыгын беретін адам тандайды. Сол адамга ата бабаларынын аруагы бакытын, байлыгын, несібесін "жанды жетелеуші" данекер - медиум аркылы береді. Бул да Кудайдын кереметі!

Себебі, XXI гасыр: информация - куат гасыры. Адам журегіндегі Жаратушы - Газиз жанымен тікелей озі сойлесе алады.

Асет Ризаулы - Кудайдын кудіретімен адамнын оз басына, жеті урім бутак урпагына дейін, озінін турып жаткан шанырагына: кара дугадан, тіл козден, жын шайтандардан, перілерден коргайтын коргау коршау салып бере алады.

Кандай адам болмасын Озінін омірін, денсаулыгын жаксартып, енсесін езіп турган карыздарынан, жокшылыктан, кедейшіліктен кутылып, молшылык пен байлыкка, куаныш пен бакытка шомылам десе томендегі телефон аркылы Асет Ризаулы Мукашбековтын озімен ауызба-ауыз тілдесіп, тікелей жолыгып: ем, шипа алуларына жане тагдырын жаксы жакка тубегейлі озгертіп алуларына болады.

Электрондык поштасы: "mukashbekov.aset @ yandex. Kz"
Уялы телефоны: +7 701 733 55 71;




\\Козу, тосек лаззатын алмау, канагаттанбау\\

Жыныстык козбай, тосек катынасынан лаззат алып канагаттанбаудын себебі, коптеген жагдайда – коркыныш. Омірден, еркектен, акеден корку. Рухани жане кияли тарбиені басшылыкка алатын катал аке озінін кызына – сені зорлап кетеді деп коркытады. Жезокше, женіл журісті айелдерді жек коретін аке, кызынын Газиз жанына жыныс катынасы жайлы келенсіз, жексурын ойларды уялатады.

Озін коздыра алмайтын жас келіншек

– Менін акем оте катал. Ол мені унемі кадагалайтын. Кей кезде шектен шыгып кететін. Мектеп бітіре салысымен бір жігітпен кездесіп журдім. Егер белгілі уакыттан сал кешіксем, онда жанжал шыгарып, неше турлі анайы создер айтып, тіпті айелдер дарігеріне апарып тексертемін деп коркытатын.

Тосек лаззатын алмайтын, козбайтын айелдер оз омірлерінде жыныстык катынастын рахатына шомыла алмайды. Оларда рухани мен тандік тепе-тендік жок. Олар тек кана рухани дамуга коніл боліп, тандік лаззаты жокка шыгарады.

Буган тек кана коркыныш мурындык болмайды, сондай-ак жыныстык катынас куна, харам деген пікір де косылады. Бундай айелдер оз омірлеріне кобінесе оз сезімдерін білдіре алмайтын колапайсыз еркектерді тартады. Булар тосек лаззатын баска бірдемемен алмастырады.

Козбайтын айел, жыныстык катынас рахатына шомыла алмайды

Емшіге жыныс катынасы кезінде козып, тосек лаззатын ала алмайтын айел келеді. Гипноз барысында балалык шагынын бір корінісін есіне тусіреді.

Бірде аке-шешесі жататын болмеден шешесінін ынырсыган даусын естиді. Ол ойлайды, шешесі ынырсыса катты киналып ауырып жатыр. Есікті ашып акырын сыгаласа, акесі тосекке шешесін кысып, оны ауыртып, умаждап, жулкылап жатыр екен. Ал, шешесі астында булкынып шыга алмай жатыр.

– Мен енді тусіндім, неге жыныстык катынасты жек коретінімді, – дейді гипноздан оянган келіншек.
– Акеме, баска еркектерге деген теріс козкарасымнын кайдан пайда болганын. Мен еркектер айелдерді унемі ауыртып, зардап шектіреді деп есептейтінмін. Есімде тагы бір калганы, шешем акеме: «мазамды алмашы», – дегенде осы создін магынасын, жыныстык катынас деп тусінетінмін.

Калыпты лаззат алатын тосек катынасынын болмауы, осынын куйзелісі омірдін баска да жагдайларына ыкпал етуі мумкін. Мысалы, бул жагдай ет жемейтін (вегетерианка) айелдердін арасында жиі кездеседі. Адам идеялык тургыдан ет жемейтін болады. Олар жануарлардын мурделерін, олігін жеуге болмайды дейді.

 Елдін барі акымак, кагып кеткен емес кой. Ет жемейтін айелдер біртіндеп ет жей бастаса, козып тосек лаззатын алатын болады. Букіл алемге, еркектерге кумандану да тосек лаззатынан бездіреді.