Чистота - залог здоровья!

Георгий Асеев
Evangelium secundum Ioannem: "Erat lux vera, quae illuminat omnem hominem, veniens in mundum (Ioan. 1:9)
Евангелие от Иоанна: "бе свет истинный, иже просвещает всякаго человека грядущаго в мир"(Ioaн.1:9)               

   
     ДУХОВНЫЙ  ЦВЕТНИК:      

ДЕВСТВО        -  СЕМЯ  ЦЕЛОМУДРИЯ!

ЦЕЛОМУДРИЕ     -  ЗАЧАТОК  ТЕРПЕНИЯ!

ТЕРПЕНИЕ       -  БУТОН   СМИРЕННОМУДРИЯ!

СМИРЕННОМУДРИЕ -  ЦВЕТОК МИЛОСЕРДИЯ!

МИЛОСЕРДИЕ     -  ПЛОД ЛЮБВИ!

ЛЮБОВЬ         -  ДАР  БОЖИЙ!
2010

"Духовный цветник" - сочинение теолога Григория Евгеньевича Исаева - псевдоним Георгий Асеев.
На фото: Черногория

Перевод богословского текста на английский язык осуществлён в 2014 году другом и поклонницей творчества Григория Исаева (псевдоним Георгий Асеев) графиней Elena Felice De Bacci.
A transfer of the theological text into English (2014) is made by the countess Elena Felice De Bacci - the admirer of talent of the author of these lines - Mr. Grigory Isaev (pseudonym Georgy Aseev).



Dear Grigory, I have no words to express my appreciation for your very impressive poetry! Best regards and warm wishes from De Bacci family and personally from me!
                Сountess Elena Felice De Bacci  01.02.2014. 

SPIRITUAL flower garden:
 
VIRGINITY- seed of chastity!

CHASTITY- rudiment of patience!

PATIENCE - bud of humble mindedness!

HUMBLE MINDEDNESS- flower of mercy!

MERCY - the fruit of love!

LOVE - the gift of God!
2010

"SPIRITUAL flower garden" - composition of the theologian Grigory Isaev - pseudonym Georgy Aseev.

On a photo: Blooming Montenegro