Виктору Ющенко посвящается...

Марина Водичка
Звичайний хлопчик із села – Вітя Ющенко став американським президентом.


Пану Ющенко потрібно захоплюватись не українським побутом, а побутом українців.


Президент Трипілля завітав до українського парламенту.


Президент України з офіційним візитом відвідав Нірвану.


Президент Ющенко вигодовує трутнів власними руками.


Якщо ваші руки нічого не крали – рубати будем тільки голову.


Як тільки в Чорне море вилився мазут – у нашого президента виникла соціальна програма  «Кожен пенсіонер повинен побувати на  морі».


Акція: Хто назве першого президента Трипілля, той отримає глечик меду безкоштовно!


Шановний пане Президент! Голодомор то є частина  історії  України, а не частина вашої кар’єри.


З усіх президентів України -  Ющенко самий голодний і самий репресований.


Только Ющенко может подняться на Голодоморе, и так опустится на Второй Мировой .


Ющенко – единственный политик, который снял маску и показал своё истинное лицо.


Президент Ющенко подарил Вселенскому Патриарху на счастье подкову.


В тридцять третьому почався не голодомор, а карьера Ющенка.


Українців голодомором мучили два рази – перший раз  Сталін, а другий раз Ющенко.


Якби я був президентом, я був би Ющенко. Якби  я був  Ющенко я б застрелився…


"Досить!" - сказав Ющенко і вкрав всі гроші сам.