***

Екатерина Брезицкая
                ОБРАЗОК
Тиша.Пронизлива дзвінка тиша розбитого скла.Вона ось уже дві години чекає телефонного дзвінка.Більше всього вона хоче почути голос,такий до болю рідний і водночас чужий голос суміші фанку,соулу і джазу.
     Вона-людина-безлад,все її життя-хаос.Починаючи з шафи, закінчуючи оточенням.Її не цікавить думка інших.Вона боїться бути самотньою,але вже давно є такою.Часом замкнута,часом буря емоцій,які заважають жити.Інфантильна людина,вона живе в своєму світі.Танцює в повітрі і не любить ходити на пари.Фетишистка.Шукає новий предмет для обожнювання і не знаходить,розбиваючи руки об льдяні грати байдужості.Загадує бажання,щоразу,коли на годиннику співпадають чотири цифри.
      Він-людина-феєрверк.Гламурний егоїст.Завжди в центрі уваги.Боротьба меланхоліка і холерика.Має манічку розмовляти очима.В ньому живе лицемірство,яке він вдало ховає за масками.Маски він не знімає ніколи,лише змінює їх.Безліч масок кожного дня...Виняток з усіх МОРАЛЬНИХ ПРАВИЛ.Людина творчості.Людина пригод.
       Вони існують паралельно,рідко бачаться.Все це схоже на відчинене вікно чотирнадцятого поверху - в будь-який момент ризикуєш впасти. Він для неї таємниця,вона для ньго теж,але її він аж ніяк не хоче розгадати.Вона живе ним,а йому однаково вона чи хтось інший стане черговим героєм його роману для одного персонажа.