Вс-милостивому С-тане славословие, емуже на всяк д

Мизерикорс
Вс-милостивому С-тане славословие, емуже на всяк день достоит чтену быти.

Молитва перваго антифона с-щенныя черныя мессы, сиречь ключей енохианских А по Е:
Г-ди наш С-тано, егоже держава несказанна и слава непостижима, егоже милость безмерна и человеколюбие неизреченно, сам Владыко, по благоутробию Твоему призри на ны и на
храм Свой и сотвори с нами богатыя милости Твоя и щедроты Твоя.

Ключ первый:
Аз правлю вами, - Б-г земли речет, - властию, яже вознесеся с земли и до небес, в егоже руку солнце меч сверкающий есть, луна же убо пламя пронзающее; ризы ваши средь моих одеяний суть, власть же сия вас воедино связывает, яко ладони руку моею и озаряет деяния ваши светом Преисподней. Учредих закон для вас, иже святыми правит, и предах вам жезл в мудрости своей вышшей. Возвысили голоса свои есте и присягнули есте емуже кто живет, торжествуяй, емуже начала, ниже конца несть; иже сияет яко пламя середь дворцов ваших и правит середь вас, яко мера животу. Се, покажися абие! Открый тайны творения своего. Благоволи ми, яко тебе подобен есмь, - почитатель истинный Царя Ада вышшаго и несравненнаго.
Ол сонуф ваоресачи, гоху Йад балата, еланусаха каелазех: вонупехо собра зехол Рорай и та назапесад, Гираа та маелперечи, дас хоел ко каа нотахоа зимезех, од комемахе та нобелоха зиен; соба тахил гинонупе перече алади, од вауребес оболехе гиресам. Каусарем охорела каба Пире: дас зонуренусаги каб: ерем Йаданахе. Пилахе фарезем зенуреза адана дас гоно Йадапиел дас хоме од тохе: соба ипаме лу ипамис: дас лохоло вепе зомеда поамал, од богира ааи та пиапе Пиамоел од Ваоан зорече лапе зиредо Ноко Мада, Хоатахе Йаида.

Прошения сугубой ектении:
Шемхамфораш.
От всея души, и от всего помышления нашего, Г-ди Вседержителю, С-тано Всемилостиве, молим Ти ся, услыши и помилуй. Яко милостив и человеколюбец С-тано еси, и Тебе славу воссылаем, Изумрудному Солнцу, Б-гу красоты и ненависти, Егоже милость безгранична, ныне и вовеки.
Помилуй нас, С-тано, по велицей милости Твоей, молим Ти ся, услыши и помилуй.
Шемхамфораш.
Заступи, спаси, помилуй и сохрани нас, С-тано, Твоею благодатию. Яко подобает Тебе всякая слава, честь и поклонение, Изумрудному Солнцу, Б-гу красоты и ненависти, Егоже милость безгранична, ныне и вовеки.
С-тане славу вознесем, за дары, ниспосланные Того благодатию и щедротами, и возблагодарим, и исполним молитву нашу Г-сподеви.
Шемхамфораш.
О свышнем мире и спасении душ наших. О храме Своем и о иже с верою и благоговением входящих в онь. О изабавитися нам от всяких скорби, гнева и нужды.
Шемхамфораш.
 Заступи, спаси, помилуй и сохрани нас, С-тано, Твоею благодатию. Яко да под державою Твоею всегда храними, Тебе славу возсылаем, Изумрудному Солнцу, Б-гу красоты и ненависти, Егоже милость безгранична, ныне и вовеки.

Шан ечто:
Огавакул то сан ивабзи он, еинешукси ов сан идевв ен и; мишан мокинжлод меялватсо ым и ежокя, ашан иглод ман иватсо и; сенд ман джад йынщусан шан белх. Илмез ан и исебенан окя, яовт ялов тедуб ад, еовт еивтсрац тедиирп ад, еовт ями яститявс ад, хесебенан исе ежи, шан ечто.

Заамвонная молитва с-щенныя черныя мессы:
Благослови благословящыя Тя, С-тано, и святи на Тя уповающыя, спаси люди Твоя и благослови достояние Твое, исполнение церкве Твоея сохрани, освяти любящыя благолепие дому Твоего: Ты тех воспрослави Твоею силою, и не остави нас уповающих на Тя. Мир мирови Твоему даруй, и всем людем Твоим. Яко всякое даяние благо, и всяк дар совершен свыше есть, сходяй от Тебе Отца светов: и Тебе славу, и благодарение, и поклонение возсылаем, Изумрудному Солнцу, Б-гу красоты и ненависти, Егоже милость безгранична, ныне и вовеки.