Песнь Песней

Мария Ольшанская
Коханий мій, омріяний довгими ночами, коли смуток за недосяжним коханням обвивав мою душу і все моє єство! Я чекала тебе так довго, що могла піти у вир, до янголів, якби була така ласка Божа, так і не дочекавшись тебе, єдиного. Але диво сталось, може, не такі вже великі гріхи мої перед Господом нашим, і він послав мені втіху – тебе, мого єдиного коханого, мою мрію втілену, мою радість і насолоду, мою печаль і тугу, бо не бачу тебе біля себе, не тішусь дотиком до твого тіла, якого я так бажаю.
Читай цю “Пісню Пісень”, милий мій, ніжний і лагідний, бо тобі єдиному присвячене все життя моє з часу, як ти з’явився та причарував мене до себе, забрав розум і тяму, повів за собою, а я й пішла, зачарована й закохана до нестями.
Прийди, коханий, візьми мене, бо забула я сором, як юнка затята, що першим почуттям охоплена.
А я і є та юнка, хоч і дитину маю. Дитину маю, та коханого не мала, хоч і займана вже, але пристрасті так і не відчула ні до кого, бо не було того єдиного, хто причарував би, за собою повів, а я, гордість і самовпевненість забувши, пішла беззастережно.
Прийди, миленький, прийди, коханий, забуду я про журбу та тугу, віддам тобі всю пристрасть душі й тіла у безмежності кохання.
Серденько, поглянь на мене лагідно, обійми ніжно, притисни до грудей й роби зі мною все, що завгодно. Твоя я бранка, тобі єдиному долею призначена.
Зустріну тебе в одязі прозорому, побачиш тіло моє, ще здатне до кохання пристрасного. Не буду я соромитись, не буду тобі очі зав’язувати хустиною, бо хочу бачити тебе всього і відчувати жагу твого тіла, жагу свого тіла, і щоб ти мене бачив.. Зніми ж з мене одяг непотрібний, візьми на руки, віднеси на ліжко, для нашого кохання приготовлене, і буде нам хороше разом, дай мені щастя, а я тобі. Цілуй мене, коханий мій, сповий мене ласками, досі не знаними, дай мені відчути щастя бути з коханим, віддавати себе, безмежну радість відчуваючи. Хочу цілувати тебе, хочу ніжно дотикатись до тіла твого, щоб відчув ти всю пристрасть мою і сам нею пройнявся. Хочу після ласки жагучої відчути тебе у собі, такого ніжного і, водночас, пристрасного..
Хочу кохати тебе, а ти мене кохай, і хай ніч наша буде гімном любові, Піснею пісень, бо так довго йшли ми одне до одного, та не розминулись у цьому світі.

Февраль, 2005 год