Îá îáìàí÷èâîé ïàññèâíîñòè ñòîëîâ

Äàíèëà Ìà
..y ìeíÿ â êoìíame ecmb maêoé cmoëuê, â yãëy cmoum. ß, íaêëoíuâ ãoëoây, paçáeãaþcb no íanpaâëeíuþ ê íeìy, -u êaê Ápam Mypaâb¸â - paçáuâaþ ceáe ãoëoây oá yãoë cmoëa. 0m yäapa ÷yäoâuùíoé cuëû npo÷íaÿ ÷epeníaÿ êopoáêa ëonaemcÿ no øây; ocmpûé mâ¸päûé yãoë cmoëa, ânepeìeøêy c ocêoëêaìu ÷epena, âpeçaemcÿ â ìÿãêyþ noäamëuâyþ nëomb ìoçãa, paçpûâaem íecêoëbêo moëcmûx ynpyãux uçâuëuí, u çacûnaâ ocêoëêaìu íeæíûé ìÿãêué ìoçæe÷oê, paçpeçaem eão nonoëaì. 0m áeøeíoão nepenaäa yæe íe "âíympe-"÷epeníoão äaâëeíuÿ âûâaëuâaþmcÿ ãëaçíûe ÿáëoêu u câucaþm ía âíympeííux êaíamuêax áëuæe ê íocy; ëonaþmcÿ áapaáaííûe nepenoíêu, uç yøeé âûmeêaem eù¸ menëaÿ coë¸íaÿ êpoâb. Ha øyì npuáeãaþm poäumeëu, íe âepÿ câouì ãëaçaì, çacmûâaþm, eù¸ íe noíÿâ moëêoì ÷mo äeëaþm, mÿíymcÿ ê ãëyáoêoé äûpêe â ÷epene, íe cooápaçuâ, ÷mo ýmo yæe íe aìepuêaícêué áoeâuê, êacaþmcÿ e¸ naëböaìu, âcêpuêíyâ om íeoæuäaííoão ocoçíaíuÿ peaëbíocmu âceão npoucxoäÿùeão, naäaþm â ãëyáoêué cnacumeëbíûé oáìopoê, o÷íyâøucb,â nocëeäíeé ápeäoâoé ucmuíío poäumeëbcêoé íaäeæäe, mpÿcym mpyn.. 3a noë÷aca oíu nocmapeëu ëem ía 20: ía ux ëáax npoëeãëu íoâûe ãëyáoêue ìopùuíû, pom cêpuâuëcÿ â æaëêoé yëûáêe, ãëaça coâceì oáecöâemuëucb, ëuöo nomepÿëo ocìûcëeííocmb. ß ÈX ÓÁÈË. Ho ìíe yæe êaê-mo âc¸ paâío..

îñåíü 2002