Курви-плазуни. ЗооFEELьне

Андрий Зацъ Запорожец
ПР"Е"МИЧАНАНИЕ АВТОРА:
Название сего юмористического произведения имеет 3 несколько различные формы - в соответствии с 30мя разными языками:
Укр.: "Курви-плазуни",
Engl.: "Crawling bites",
Рус.: "Ползущие стервы".


"Старые курвы не дают жить не потому, что они старые, а потому, что они курвы... при этом еще и старые."
- Борис Сичкин, (1922 — 2002), "Мы смеёмся, чтобы не сойти с ума.".


Мiсто опинилося у полонi курв-плазунiв. За останнi декiлька днiв трьох великих живих курв городяни знайшли у людних мiсцях. Першу двох-метрову курву-плазуна 6-річні діти витягли з фундаменту дитячого садку. Другу курву, навіть довшу на п’ять сантиметрiв, помiтили продавцi магазину в центрi мicта, прийшовши зранку на роботу.

Курва спокiйнiсiнько влежувалася на вiтринi парфумерного вiддiлу. Доброзичливцi одразу почали жартувати: цей магазин носив назву «Нефертiтi» (iм’я дуже гарної принцеси у Стародавньому Єгиптi), тому-то не випадково курва-плазун приползла саме сюди. Працiвники кафедри зоологiї Нацiонального унiверситету пояснили це явище тим, що магазин розташовано за двадцять метрiв вiд сауни «ВонаНас», ото курва могла звiдти приповсти. МНС-ники вважають, що курва-плазун потрапила до магазину крiзь фундамент будiвлi й обрала iї пiдвали мicцем зимiвлi. Коли ж надворi потеплiло, вона спробувала вийти на волю, проте опинилася у царствi парфумів та косметичних засобiв.

Ще iнша з версiй можливостi проникнення курв у люднi мiсця дещо дивує. У центрi мiста мешкає чимало заможних людей, нових українців. Тож, не виключено, хтось iз них утримує ціх курв у себе дома. А щоби полякати мирних громадян, випускає курв-плазунів на волю, коли тi досягають неймовiрних розмiрiв. Рятуйся, хто може!

Сигнал про появу третьої курви-плазуна надiйшов iз однiєї з мiських шкiл. Тут знайшли уже мертву курву. Щоби перестрахуватися, переляканi вчiтеля з учнями викликали рятувальникiв. Зоологи, якi прибули на мiсце подiї, разом зi службою порятунку, визначали, що курва-плазун, швидче за все, з весняного виводка. В пiдвалах школи слiдiв цих плазунiв виявлено не було, однак через сирiсть та велику кiлькiсть щiлий у стiнах тут створилися непоганi умови для того, щоби вони обрали це мiсце для розмноження.

Ось що я думаю: той, хто не вбиває курв-плазунів, а трахає їх, той iдiот: він зачепляє СНІДу, хворiє та й вмирає.

Моя Наталка – НЕ курва. Бо я її їбу, але НЕ хворію! Ось чому я її не вбиваю...


18 вересня 2005 р., потяг "Москва – Симферополь", РоSSия.