Наша - Вам - Пропозиция! Драматико-Трагичний Реаль

Андрий Зацъ Запорожец
  ЭПИГРАФИ:

  "Народний репортер: небезпечне прибирання снігу" - 24 січень 2018, "Народний репортер", м Новокузнецьк, Південна Сибір, Росія.
  Увагу народного репортера залучили робочі, які скидали сніг з даху будинку на вулиці Обнорського. Містянка, яка надіслала ці кадри, нарікає: страхувальні ремені на людях є, але чистять покрівлю вони, будучи не пристебнутими! Від спостережної містянки не вислизнула й відсутність належної огорожі знизу. Постраждати в цій ситуації могли не тільки робочі нагорі, а й випадкові перехожі ..."
  Див.: Відео по темі! ...
  Джерело: - https://www.10kanal.ru/news/narrep/160544.html

  "Народний репортер: Руйнується будинок на голови мешканців." - 24 липень 2017,
  "Народний репортер", м Новокузнецьк, Південний Сибір, Росія.
  "Аварійне житло: Прокоп'євськ."
  "Цей барак фактично розвалюється на дві частини. Фотографії нам прислала мешканка Прокопьевска Наталія Тодиякова. У цьому бараці на вулиці Маганак знаходиться й її квартира. Телеглядачкам розповіла, що барак побудували в 1946 році, раніше це було відомче житло. Її чоловік отримав квартиру, коли працював на шахті «Червоний шахтар» ("The Red Coal-Miner", - амер. дочка-філія в нашому місті, - прим. Гл. редактора від 23 липня ц.р.), - 4 роки тому.
  Але ця будівля вже давно перейшла у відання Муніципалітету. "Житловим" - його назвати складно, - хоча, - як розповіла Наталія Володимирівна, - кілька сімей, яким просто нікуди йти, - продовжують там жити...
  Сама пенсіонерка змушена винаймати кімнату в гуртожитку навпроти, стан якого не набагато краще... І скаржиться, що в міській адміністрації конкретних відповідей не дають, а зустрічі переносять... На цей раз знову запропонували прийти восени ... "

  "Народний репортер: Підліток Сергій Нєупокєев, 1977 р.н., - призовного віку, досить" широко відомий - у вузьких колах ", - в Росії: Мережевий письменник та критик:
  [Proza.ru: Автор: Сергій Нєупокоєв. "Беруть верх мені! ..."
  (Написати особисте повідомлення; Додати до списку обраних.) Творів: 5.
  Отримано рецензій: 732. Написано рецензій: 930. Читачів: 16933.
  Відібрані його Твори:
    "День Перемоги" - розповіді, 08.05.2008 14:22
    "Кроки" - розповіді, 08.08.2006
    "Калька" - розповіді, 28.08.2006 17:48
    "Шум" - розповіді, 08.05.2006
    "Азбест" - розповіді, 22.11.2006
  Посилання на інші ресурси: Інфо: https: //www.10kanal.ru/news/
  narrep/145211.html,
  - а також - і Лауреат двох(!) Літературних Конкурсів - "Для молодого й підростаючого покоління Омської області, заснованих свого часу Мерією нашого міста, (2003 і 2004), - вбиває свою рідну бабцю, - за 5000 рублів, відкладених нею "на чорний день ", та й захованих" на свій похорон..."
- 24 липень 2017, "Народний репортер", м Омськ, Південний Сибір, Росія.
 
  ***

  1. Ірина ЗАЛІЗНЯК, 19, рекламна агентка, кожно-місячний часопис “Наша Пропозиція”:
  - Пане, все те вийшло яко-сь спонтанно… Ну, - з чого ж почати?…
  Моя відпустка по догляду за своєю дитиною, - наближалася до свого кінця, тож я все частіше замислювалася, де би знайти якусь роботу… Тоді пан Микола Роздайбiда ледь не за руку привів мене до редакції, і я почала працювати друкаркою… декілька місяців я стукала по клавіатурі…
  А тиждень тому, новоутвореному рекламному відділу потрібні були агенти, і мені запропонували спробувати себе… Вони влаштували мені, як вони казали, “тест на профпридатність” - дали адреси трьох фирм і поставили завдання: будь-що принести звідти рекламу…
  Двох керівників вдалося вмовити… розщідрилися на декілька блоків… А от третій… Пане, він почав цікавитися такими технічними нюансами, про які я й гадки не мала, одна ***ня, друга… Словом, його питання геть вибили мене з колії… Я розгубилася й заплакала… А він каже: “Курва, піздуй на *** атсюдава, там утірай сваі соплі!”
  А я й кажуйому: “Пане начяльніку, йдіть на *** собі сами!...”
  Тоді - він я-як схопив мене, -мза волосся, - й почав волочити по власному свому офісу, та - по білісеньких стінах... А я - від того болю, - пане, - майже втратила увесь розум!… Я схопила папірового ножа з йог деска, та й - встромила йому у груди!…
  То ж була необхідна оборона, чи не так, пане?...
  Пане, то ж, може я - й піду-но?...

  2. Микола РОЗДАЙБІДА, 38, журналіст, жовта міська газетбонка “Міські Новини”:
  - Починати щось з нуля завжди складно. А вже рекламне видання – тим паче. Той, хто хоч тиждень попрацював у цій сфері, чудово знає, про що йдеться. Чимало вітчизняних бізнесменів дотепер ще вважають, що реклама – викинуті гроші, бо ніякої користі від неї не дочекаєшся. І якщо вже зважуються на афішування своєї фірми або продукції, то хочуть мати справу суто з “розкрученим” виданням.
   Тим, яке виходить солідним тиражем і має великий ареал розповсюдження. На новачків же рекламодавці дивляться з певною недовірою. В ліпшому разі агентам увічливо обіцяють “подумати”. В гіршому – взагалі відмовлябть у доступі “до свого тіла”, попередивши міцних сек’юріті на вході, аби на поріг офісу не пускали різних там “рекламістів”.
  У таких-от екстремальніх умовах і з’явився на світ жунал “Наша Пропозиція”. Сьогодни журнал відомий не лише в Україні, а й далеко за її межами. Він тісно співпрацює чи не з усіма рекламними агенствами нашої країни, має вже рекламодавців і з інших держав – Польщі, Молдови, Росії...
  Журнал “Наша Пропозиція” здатен задовольнити будь-які бизнесові смаки. Щось корисне для себе в ньому знайдуть і процвітаючий комерсант, і сільгоспвиробник, і посреднік-початкивець.
  Уміло користуючись поданою у виданні інформацією, підприємець навіть з незначним капіталом може отримати з нього максимальний прибуток. Утім, успіх і визнання були б неможливі без команди однодумців, які роблять видання. Його кістяк – “старі” кадри, ті, хто стояв биля витоків “Нашої Пропозиції” і ще пам’ятає, як у період становлення журналу працювали від світанку до пізнього вечора… Ми бажаемо журналу…

  3. Ірина МИСЛИВЕЦЬ, 38, головний редактор, “Наша Пропозиція”:
  - Наші агенти – висококваліфіковані спеціалісти. Тому рекламодавцям усе ж варто дослухатися до їхніх порад, що стосуються і місця розміщення реклами, і її дизайна, і форми подачі...
  Професіонал знає, як зробити рекламу максимально ефективною, такою, щоб дійсно від неї була віддача. Хоча, звичайно, трапляються і неймовірно вперти клієнти, які мають свою думку щодо цього. Таких ми - вбиваємо!…

  ***

  18-19 вересня 2005 р., м. Орел, Ерефія.

  Другк версію зроблено Автором:
  10 грудня 2020  р., м. Бровари, Україна.